Uitgesteld - Ontdek de nieuwste trends op ‘Ideaal wonen in huis en tuin’? Vlaams-Brabants grootste beurs voor huis- en tuininspiratie

Gepubliceerd op 16 January 2020

Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Neem dan zeker een kijkje op de 48ste editie van de beurs ‘Ideaal Wonen in huis en tuin’. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart kan je in de Brabanthal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. En dat laatste is wat de beurs nu zo uniek maakt. Wij voelen de lentekriebels alvast, nu jij nog!

Alles voor huis en tuin onder één dak

Met een oppervlakte van 13.000 m2 is ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ veruit de grootste provinciale beurs en een must voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft.

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ trekt ieder jaar meer dan 25.000 bezoekers. En daar zit het ruime huis- en tuinaanbod ongetwijfeld voor iets tussen. In de Leuvense Brabanthal kun je terecht bij maar liefst 200 standhouders. En dat uit meer dan 50 sectoren. Zo vind je er alles dat met wonen te maken heeft. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Het aanbod is enorm: van keukens en whirlpools, via ramen en deuren, verwarmingssystemen en woningbouw tot beveiligingssystemen, salons en ziekenfondsen. Je ontdekt er de laatste nieuwe trends en komt meteen in contact met de vakmensen die jouw droom kunnen realiseren.

Er is niet alleen een uitgebreid aanbod van huis en tuin, ook de prijzen zijn erg divers. Je vindt op 'Ideaal wonen' zowel democratisch geprijsde artikelen als een meer exclusief aanbod, voor ieder wat wils dus.

Nieuwbouwstad

Ook terug te vinden op de beurs is de pop-up vastgoedbeurs 'Immobilia'. Deze zone wordt omgetoverd tot een heuse nieuwbouwstad. Een tiental makelaars stellen hun nieuwbouwprojecten voor aan het grote publiek.
Er zullen ook in samenwerking met Vastgoed TV diverse sessies plaatsvinden.

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ is van zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart. De beurs is dagelijks geopend van 14 tot 19 uur en op zondag van 11 tot 18 uur.
Op vrijdag 27 maart kan je naar de avondbeurs (nocturne) komen van 14 tot 22 uur en word je ontvangen met bubbels en hapjes aan de ingang vanaf 18 uur (tot 22 uur).
De pop-up vastgoedbeurs 'Immobilia' zal doorgaan op zaterdag 21 maart van 14 tot 19 uur en zondag 29 maart van 11 tot 18 uur.

Praktische informatie in een notendop

Wat: 48ste editie 'Ideaal wonen in huis en tuin'
Waar: Brabanthal Leuven: Brabantlaan 1, 3001 Leuven
Wanneer: zaterdag 21 tot en met zondag 29 maart, alle dagen van 14 tot 19 uur en zondag van 11 tot 18 uur. Nocturne: vrijdag 27 maart van 14 tot 22 uur, met vanaf 18 tot 22 uur bubbels en hapjes aan de ingang.
Meer info: www.ideaalwonen.be