Dankzij Oxyvent, een gezonde en comfortabele veranda

29/01/2015

Ventilatie in de veranda is onmisbaar voor een gezonde luchtkwaliteit en een aangename temperatuur. RENSON® ontwikkelde de Oxyvent®, een nieuw thermisch onderbroken afvoerrooster dat geïnstalleerd wordt op het hoogste punt van de veranda. In combinatie met de toevoerroosters onderaan de ramen, zoals het type THM90 PB®, wordt de veranda op een natuurlijke manier van verse lucht voorzien en wordt de vochtige en warme lucht afgevoerd via de Oxyvent®. 

De Oxyvent® staat garant voor een gezonde luchtkwaliteit in de veranda en dit op een inbraakveilige manier zonder last van binnendringende insecten dankzij een geïntegreerd muggengaas.

De belangrijkste eigenschap van dit nieuwe afvoerrooster van RENSON® is de esthetische afwerking. De Oxyvent® is voorzien van een uiterst slanke buitenkap waardoor dit rooster zeer discreet geïntegreerd wordt in het dak van de veranda. De afwerking is mogelijk in alle mogelijke RAL-kleuren. Het rooster kan toegepast worden op elk verandadak met een minimale hellingsgraad van 5° en past op elk type glas of paneel vanaf een dikte van 28 mm tot 86 mm, per stap van 2 mm. De bediening van de Oxyvent® kan manueel gebeuren met behulp van een stang of automatisch d.m.v. een schakelaar die de optionele motorklep aanstuurt.

Bezoek RENSON op Batibouw - Paleis 4 - Stand 314

In samenwerking met RENSON

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.