Ontdek de nieuwe Zendow#neo-deuren met Linktrusion!

23/02/2015

Wie nieuwe voor- of buitendeuren wil kopen, gaat het best niet over één nacht ijs. Net als ramen zijn deuren bepalend voor het uitzicht én het comfort van je woning. Ze hebben eveneens een invloed op de isolatie en de winddichtheid van je huis en spelen ook een belangrijke rol bij de inbraakwerendheid. Met de nieuwe deurprofielen die Deceuninck op Batibouw (stand 4.212) voorstelt, hoeft men voortaan geen enkele concessie meer te doen.

De nieuwe Deceuninck Zendow#neo-deuren combineren stijl, comfort, veiligheid, energiezuinigheid en bovenal… optimale thermische prestaties dankzij de toepassing van de unieke Linktrusiontechnologie

Ongeziene isolatieprestaties

Naast zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding staat pvc al langer bekend voor zijn hoge isolatiewaarde. Door toepassing van de unieke Linktrusiontechnologie gaat Deceuninck nog een stap verder.  Met die technologie, die tot dusver enkel op de Zendow#neo-raamprofielen werden toegepast, introduceerde Deceuninck een alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen die standaard aanwezig zijn in de hoofdprofielen. Staal is goedkoop en sterk, maar heeft als nadeel dat een groot deel van de isolatiewaarde van de profielen verloren gaat. Door staal te vervangen zorgt Deceuninck voor isolatieprestaties die tot 30% beter zijn.

De raam- en deurserie waarin deze unieke Linktrusion®-technologie voor het eerst gebruikt werd, is de Deceuninck Zendow#neo-serie. Bij de Zendow#neo-standaarduitvoering van Deceuninck wordt zowel in het kader als in de vleugel een combinatie van staaldraad en pvc-hardschuim gebruikt. Een raam met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K krijgt zo een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. Bij Deceuninck Zendow#neo Premium blijft het kaderprofiel gelijk, maar het vleugelprofiel beschikt over 6 kamers, waardoor het thermisch nog beter isoleert. Hier wordt de opendraaiende vleugel  versterkt door ononderbroken (‘continue’) structurele glasvezels, wat garant staat voor een uitstekende rigiditeit. Deceuninck Zendow#neo Premium-profielen in combinatie met dubbele beglazing met een Ug van 1,0 W/m²K geven een raam met een Uw-waarde van 1,1 W/m²K. In combinatie met driedubbele beglazing met een Ug van 0,4 W/m²K is zelfs een Uw-waarde van 0,65 W/m²K mogelijk.

De nieuwe Deceuninck Zendow#neo-deurprofielen maken voor het eerst gebruik van schuim en staaldraad. Dit zorgt voor een superieure ongeëvenaarde thermische isolatie aan de ene kant en voor superieure rigiditeit en maximale afmetingen – nog twee grote troeven van de nieuwe reeks deuren van Deceuninck – anderzijds. Door bij de nieuwe Zendow#-deuren gebruik te maken van continue structurele glasvezels kunnen vrij makkelijk ook grotere deuren gefabriceerd worden.

Deceuninck-deuren voor elke smaak

Een deur in pvc kan probleemloos volledig volgens persoonlijke smaak worden gefabriceerd. Klassiek of modern? Met of zonder zij- of bovenlicht? Al dan niet met je huisnummer in de gezandstraalde beglazing? Afgewerkt met decoratieve deurpanelen of bekledingsprofielen? Het brede Deceuninck-gamma overtreft alle verwachtingen. 

Ook inzake kleur is er keuze te over. In de massa gekleurd, afgewerkt met een uv-bestendige en vuilafstotende folie of met de unieke coatingtechnologie van Deceuninck, met een fijne korreling, of mat satijn gekleurd. In de Deceuninck Zendow#neo-deurenserie kan je ook kiezen voor integraal gekleurde profielen. Hierbij worden de profielen rondom rond, 360 graden gelakt

Qua design liggen de Deceuninck Zendow#neo-deurprofielen volledig in lijn met de raamprofielen.

Ook vleugeloverdekkende oplossingen zijn mogelijk. Hierdoor ogen de deuren nog een stuk mooier.

In samenwerking met Deceuninck NV

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.