BATIBOUW 2023: download dé Bouwgids en maak kans op één van de (ver)bouwcheques

Gepubliceerd op 28 Februari 2023

Heb je (ver)bouwplannen en ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan is BATIBOUW the place to be!  Bezoek van 14 tot 19 maart 2023 de bouwbeurs in Brussels Expo en ontdek de laatste innovaties in de bouw- en renovatiesector. Bereid je voor met Bouwinfo, download je Bouwgids en maak bovendien ook kans op één van de vele (ver)bouwcheques van onze partners.  

BATIBOUW 2023

BATIBOUW, de grootste Bouwbeurs in België vindt dit jaar plaats van 14 tot 19 maart en is dit jaar opgebouwd rond het thema:  ‘Bouwen aan morgen’.

Tijdens BATIBOUW EXPERIENCE ontdek je in verschillende inspiratiezones producten in een realistische setting en kun je meteen ideeën opdoen voor je huidige of toekomstige woning. De exposanten staan alvast te popelen om je te verwelkomen en meer te vertellen over hun laatste innovaties. Bovendien is er heel wat te beleven. Ontdek de exposanten en het programma van BATIBOUW 2023. Plan je bezoek, ontdek alle praktische info hier. 

Meer informatie : www.batibouw.com

Gratis Bouwgids én maak kans op (ver)bouwcheques

De Bouwgids’ is een uitgebreide en overzichtelijke digitale gids die je doorheen het volledige bouwproces loodst. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists. Handig om mee te nemen naar je architect, specialist of winkelpunt.

Maak daarnaast kans op een van de (ver)bouwcheques van onze partners ter waarde van 500 euro.

Vraag hier je gratis digitale Bouwgids en maak kans op (ver)bouwcheques.