Loxone Benelux opent haar deuren voor het grote publiek

Gepubliceerd op

Batibouw staat voor de deur, de grootste Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting. Dit betekent duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in het realiseren van een eigen project: van een eigen woning tot een industriële toepassing tot speciale opdrachten. Slimme bezoekers gaan op zoek naar een slimme oplossing. Doordat Loxone haar demowoning niet kan verplaatsen, vindt u de slimste aanbieder helaas niet terug op de beurs. Maar geen nood, het bedrijf opent zelf haar deuren voor het grote publiek.

Wat mag u verwachten?

Een hartelijk onthaal in het kantoor te Nijlen waar Loxone collega’s en Loxone Partners klaar staan om u meer uitleg te geven over de wondere wereld van Loxone.

U vindt verschillende standjes terug met demomateriaal waar u al uw vragen kan stellen en er worden infosessies georganiseerd in de demowoning zodat u het leven met Loxone met uw eigen zintuigen kan beleven. Voor deze infosessies is het belangrijk u op voorhand even in te schrijven.

U leert welke toepassingsmogelijkheden er mogelijk zijn op het vlak van verlichting, klimaatregeling, zonwering, beveiliging, toegangscontrole, audio en zoveel meer. Naast deze thema’s die standaard omvat zitten in de totaaloplossing die Loxone biedt, ontdekt u ook hoe Loxone een positieve impact heeft op actuele thema’s zoals het EPB-dossier, zorgwonen voor ouderen en mensen met een beperking, de oververhitting van hedendaagse woningen, enz. 

Concreet: waar en wanneer

U bent welkom in ons kantoor en demowoning:

Wanneer:
Vrijdag 28 februari 2020 van 16u00 tot 21u00
Zaterdag 29 februari 2020 van 9u00 tot 17u00
Zondag 8 maart 2020 van 9u00 tot 17u00

Waar:
Loxone Benelux, Gebroeders Van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen.

Infosessies worden op geregelde tijdstippen georganiseerd. Hiervoor kan u zich inschrijven via volgende link: https://www.loxone.com/nlnl/smart-home/infosessies/.