Win een gratis keuken t.w.v. 10.000 euro met Santana!

Plan je een grondige renovatie van je keuken ? Heb je (ver)bouwplannen ? Dan heeft Santana nieuws om van te smullen voor jou. Kom je voor 30 november naar een Santana showroom, dan maak je kans op een gratis Grando keuken van € 10.000 (incl. BTW). Ontdek snel alle voordelen van kurk in je keuken en neem deel aan de actie. Doe het vandaag nog want de tijd tikt...

Ben jij een hobbykok met smaak ? Kies voor kurk !

Je kookt, bakt, braadt en geeft smaak aan je gerechten. Je staat uren achter je fornuis. Je kiest je keukenvloer dan ook niet zomaar. Kom eens langs in een Santana showroom in je buurt en ervaar het gevoel van een vloer in kurk: stijlvol, dempend en slijtvast. Ideaal dus voor je comfort tijdens het koken.

Laat je soepbord eens vallen

Je leest het goed: op een keukenvloer in kurk mag je gerust een soepbord laten vallen. Kurk is van nature 100% waterafstotend. Vlekken krijgen dus geen kans. Meer nog: Santana kurkvloeren hebben een krasbestendige toplaag. Zo blijft je vloer er na 100 kerstdiners nog altijd stralend uitzien. Smaakt naar meer ? Ontdek hier alle voordelen van kurk in je keuken.

Win een gratis keuken of een kookpakket van Pascale Naessens

Droom je van een vloer die je keuken extra karakter geeft ? Kom dan eens de natuurlijke designs van Santana kurk bewonderen. Warm, puur en elegant. Net zoals het keramiek van Pascale Naessens. Speciaal daarom schenken we 9 keukenpakketten ter waarde van € 275 weg. En win jij de grote prijs ? Dan krijg je een gloednieuwe keuken van € 10.000. Gooi die keukenschort dus maar snel uit en haast je naar Santana.

Smakelijk eten alvast !

GRATIS KEUKEN

Doe mee en win !

In samenwerking met Santana

Meer nieuws van Santana

Breng de Warmste Week op temperatuur met de Warmste Kopjes

Vind je ze niet prachtig, onze trendy design kurkkopjes?

Kurkvloeren: ecologisch, duurzaam én isolerend!

Denk aan een vloer en je denkt aan tegels, parket of laminaat.

Kurkwanden: warme en natuurlijke wandbekleding

We dromen allemaal van een knusse, gezellige woning waar we ons helemaal thuis voelen.

Een natuurvloer uit kurk: gezelligheid troef!

Wat is het héérlijk om buiten in het groen te vertoeven.

GRATIS Nieuwsbrief