Wonen Mechelen 2019

Van 26 januari tot 3 februari 2019 kan je terecht in de Nekkerhal in Mechelen voor de nieuwste editie van Wonen. Je kunt er op zoek gaan naar ideeën om te (ver)bouwen, te renoveren of om je woning opnieuw in te richten. Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Ben je gek op hout en natuurlijke materialen? Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste technieken en krijgt er professioneel bouwadvies.

Op Wonen kan je je 9 dagen lang bij meer dan 200 exposanten laten verleiden door slimme domotica, trendy keukens en badkamers, energiezuinige bouwprocédés, nieuwe bouwmaterialen, stemmige verlichting, uitgebreide interieurcollecties … en tegelijk persoonlijk advies krijgen.  

Je vindt op Wonen niet alleen alle bouwmaterialen, -producten en -technieken, maar ook de vakmensen en specialisten die ze kunnen installeren. Van bakstenen, hout, parket tot trappen, badkamers, keukens over verwarming en elektrische installaties ...

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips om meteen in de praktijk om te zetten. Een volledige exposantenlijst vind je op www.wonen.eu.  

Gratis professioneel advies en infosessies

Op zoek naar professioneel en persoonlijk bouwadvies? Wonen helpt je hierbij, want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter … Specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken.  

Voor al je vragen kan je via de website een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies geeft óf je kan op de beurs een van de vele infosessies volgen.  Inschrijven kan vanaf begin december via www.wonen.eu.  

Extra : zondag 10 februari: de Open-Houtbouw-Dag 

Een week na Wonen vindt de Open-Houtbouw-Dag plaats. Op zondag 10 februari kan je op diverse plaatsen in Vlaanderen, woningen en/of werven gaan bekijken van bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Je wordt er verwelkomd door professionelen en kan er terecht met al je vragen over bouwen met hout. 

De volledige lijst met de te bezoeken woningen en werven vind je later op www.wonen.eu. 

Nocturne op vrijdag 2 februari 

Op vrijdagavond 1 februari blijft Wonen langer open. Die avond kan je je tot 22 uur op een gezellige manier laten onderdompelen in de sfeer van de beurs. 

Praktische informatie  

Waar en wanneer:  

Nekkerhal – Brussels North, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen 

Van zaterdag 26 januari tot en met zondag 3 februari 2018  

Openingsuren: 

Week: 13u – 18u00  

Weekend: 11u – 18u00  (met gratis kinderopvang in het weekend voor kinderen tss 4 & 10 jaar, maximum 3u) 

Nocturne op vrijdag 1 februari van 13u – 22u00 

Toegangsprijs:  

Volwassenen: € 10  (€ 7 in VVK online), gratis ticket wonen via bouwinfo.be

Kinderen tot 12 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)  

 

In samenwerking met Wonen

GRATIS Nieuwsbrief