Wonen 2016 : een blik op de woning van morgen

Gepubliceerd op
Wonen 2016
Wonen 2016

De bouw- en interieurbeurs Wonen in de Nekkerhal Mechelen gaat naar de 33ste editie toe. 248 exposanten laten het publiek van 23 tot 31 januari kennis maken met nieuwe technieken en producten, met het oog op wonen anno 2016. Plannen om te bouwen of het interieur te herinrichten? Op Wonen krijgen bezoekers onmiddellijk gedetailleerd advies en offertes op maat.

Te ontdekken

De 248 exposanten stellen met trots hun nieuwigheden voor. Maak kennis met hun kwaliteitsvolle producten en vakkundige dienstverlening om het wonen van vandaag aangenaam en comfortabel/luxueus te maken: van ruwbouw tot afwerking, van isolatie tot de meest recentie technieken voor duurzaam bouwen, energiebesparende ledverlichting of almaar evoluerend glaswerk. 
Wat dacht je van een bureaustoel waarbij rugpijn uitgesloten is? Een dekbedovertrek die heel handig met een rits dicht kan? Of een tuinkamer die je kunt inrichten als wellnes of thuiskantoor? Al deze noviteiten vind je onder één dak.

Mechelen Morgen

Mechelen bouwt ook mee aan het wonen van vandaag. Daarom is Mechelen Morgen opgezet, een uniek citymarketinginitiatief in samenwerking met privépartners dat Mechelen promoot als de ideale woon- en werkplek in de Vlaamse Ruit. Mechelen Morgen laat kandidaat-inwoners en –werkgevers op een inspirerende manier kennismaken met de vele troeven van het Mechelen van hun toekomst. Ontdek de vele woonprojecten zoals Papenhof, de Hofkes of het Huis van Lorreinen.
Als top of the bill op Wonen 2016: Mechelen Morgen laat alle bezoekers virtueel Mechelen beleven,  met een zicht op de stad vanop de 96 meter hoge Sint-Romboutstoren.

Wonen in cijfers

  • 33ste editie
  • 248 standhouders, waarvan 50 nieuwe
  • 40.000 bezoekers
  • 18.000m² compleet ingevulde beurshal
  • 130.000 verspreide brochures met aantrekkelijke kortingsbonnen. Profiteer ervan!

 

Meer info : Wonen.eu