Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai

Claim je gratis tickets voor Wonen verbouwen & interieur 2024

15/11/2023

Van 27 tot en met 29 januari 2024 en van 2 tot en met 4 februari 2024 vindt de beurs 'Wonen' plaats in Mechelen. In de Nekkerhal vind je tal van exposanten die je graag professioneel (ver)bouwadvies geven. Wil je erbij zijn? Download je gratis beursticket(s) en ontdek hoe je een GRATIS digitale Bouwgids kunt scoren.

Gratis tickets Wonen 2024

Van 27 tot en met 29 januari en van 2 tot en met 4 februari strijkt de bouwbeurs Wonen neer in de Nekkerhal in Mechelen. Bouwinfo geeft gratis tickets weg aan haar bezoekers, deze zijn alle beursdagen geldig.

Vraag hier je gratis tickets aan.

Ontdek alle praktische info over Wonen.

(Ver)bouwplannen en benieuwd naar tips & richtprijzen?

Vraag vooraf je gratis digitale Bouwgids aan!

Als (ver)bouwer moet je heel wat keuzes maken. Belangrijke beslissingen die een grote impact hebben op je budget. Geen stress! Sipro Media (het bedrijf achter Bouwinfo.be) zet alles voor je op een rij in ‘De Bouwgids.

Het enige wat je moet doen, is je vooraf online registreren. Dan kun je de digitale bouwgids direct downloaden.

Deze uitgebreide maar overzichtelijke digitale gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists. Handig om mee te nemen naar je architect, specialist of winkelpunt.

Bovendien maak je kans op één van de (ver)bouwcheques ter waarde van 500 euro, te spenderen bij één van onze partners. Veel succes. 

Wil jij slimme keuzes maken en het maximum halen uit je budget, ga je (ver)bouwen en/of zoek je inspiratie? Geloof ons maar: dan is de Bouwgids een echte must have! Vraag hier je gratis Bouwgids aan en tot op Wonen.

Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.