Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai

Bezoek 'Wonen' in Mechelen voor (ver)bouwinspiratie: praktische info 2024

29/11/2023

Van 27 tot en met 29 januari 2024 en van 2 tot en met 4 februari 2024 kun je terecht in de Nekkerhal van Mechelen voor de nieuwste editie van 'Wonen, verbouwen en interieur’. Je doet er ideeën op om te (ver)bouwen, te renoveren of om je woning opnieuw in te richten. Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste snufjes en krijgt er professioneel (ver)bouwadvies. Ontdek hier alle praktische info. 

Wonen: programma

Krijg gratis (ver)bouwadvies

Ga je (ver)bouwen? Dan zit je vast heel wat vragen. Wonen in Mechelen is dan the place to be. Tal van exposanten ontvangen je graag op de beurs. Ontdek de exposanten.

Bovendien geven de professionals en experts je met plezier gratis info en professioneel (ver)bouwadvies. Ze gaan graag dieper in op allerlei verbouwthema's, en beantwoorden al je vragen zowel individueel als in groep. Ook kun je er terecht voor interieuradvies op maat. Ontdek de adviseurs en de onderwerpen die behandeld worden .

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips!

Bezoek de nocturne op vrijdag 2 februari 2024

Op vrijdagavond 2 februari zetten ze de deuren wat langer open. Die avond ben je welkom tot 22 uur tijdens de Nocturne en leer je de exposanten beter kennen met een hapje en een drankje in de hand. Welkom!

Praktische informatie

Waar en wanneer: 

Nekkerhal, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen (beursplan ). 
Van 27 – 29 januari & 2 – 4 februari 2024 
Lees meer over de bereikbaarheid.

Openingsuren 2024:

27 – 29 januari: 10u > 18u 
Nocturne 3 februari: 13u > 22u (meer info
3 – 4 februari: 10u > 18u

Tickets

Volwassenen: koop vooraf je ticket online aan 6 euro, koop aan de kassa, of claim vooraf je gratis ticket Wonen dat je krijgt via Bouwinfo.be.

Kinderen tot en met 16 jaar: gratis toegang (indien vergezeld door een volwassene). Huisdieren niet toegelaten, met uitzondering van assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting). Er is geen kinderopvang voorzien.

Tot dan!

Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.