Bezoek 'Wonen' in Mechelen voor (ver)bouwinspiratie: praktische info

Gepubliceerd op 29 November 2022
Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai
Copyright: Joachim De Rous – MDM productions & Redbonsai

Van 28 tot 30 januari 2023 en van 3 tot 5 februari 2023 kun je terecht in de Nekkerhal van Mechelen voor de nieuwste editie van 'Wonen, verbouwen en interieur’. Je doet er ideeën op om te (ver)bouwen, te renoveren of om je woning opnieuw in te richten. Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Je ontdekt er de laatste trends, de nieuwste snufjes en krijgt er professioneel (ver)bouwadvies. Ontdek hier alle praktische info. 

Wonen: programma

Gratis (ver)bouwadvies

Ga je (ver)bouwen? Dan zit je vast heel wat vragen. Wonen in Mechelen is dan the place to be. Tal van exposanten ontvangen je graag op de beurs. Ontdek de exposanten.

Bovendien geven de professionals en experts je met plezier gratis info en professioneel (ver)bouwadvies. Ze gaan graag dieper in op allerlei verbouwthema's, en beantwoorden al je vragen zowel individueel als in groep. Ook kun je er terecht voor interieuradvies op maat. Ontdek de adviseurs en de onderwerpen die behandeld worden.

Na je bezoek ga je steevast naar huis met tonnen inspiratie en tips!

Nocturne op vrijdag 3 februari 2023

Op vrijdagavond 3 februari zetten ze de deuren wat langer open. Die avond ben je welkom tot 22 uur tijdens de Nocturne en leer je de exposanten in een gemoedelijke sfeer kennen met een hapje en een drankje.

Praktische informatie  

Waar en wanneer:  

Nekkerhal, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen (beursplan).
Van 28 – 30 januari & 3 – 5 februari 2023
Lees meer over de bereikbaarheid.

Openingsuren 2023: 

28 – 30 januari: 10u > 18u
Nocturne 3 februari: 13u > 22u (meer info)
4 – 5 februari: 10u > 18u

Tickets

Volwassenen: koop vooraf online je ticket aan 6 euro, koop aan de kassa aan 11 euro, of claim vooraf je gratis ticket Wonen die je krijgt via Bouwinfo.be.

Kinderen tot en met 16 jaar: gratis toegang (indien vergezeld door een volwassene). Huisdieren niet toegelaten, met uitzondering van assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting). Door de huidige coronamaatregelen is er dit jaar geen kinderopvang voorzien.

Tot dan!