Bouw en Reno 2017

Bouwen of Renoveren blijft de beste investering

02/12/2016

Zolang de spaarboekjes nauwelijks iets opbrengen en de rente op hypothecaire leningen historisch laag blijft, is investeren in het bouwen – of kopen en renoveren – van een woning een wijze beslissing. Flink wat studies tonen aan dat een eigen woonst de beste belegging is, in goede en kwade dagen.

Dus: wil je een woning kopen of (ver)bouwen? Wil je graag je interieur opfrissen of je huis uitbreiden? Een nieuwe keuken of badkamer kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs, van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari in Antwerp Expo. Daar vind je negen dagen lang alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

... zeker als je gratis professioneel advies krijgt ...

Iedereen met bouw- of renovatieplannen heeft flink wat vragen en is op zoek naar objectieve antwoorden daarop. Die krijg je tijdens bouw&reno onder meer van Bouwunie, Eandis, Electro Helsen en Stad Antwerpen. Die specialisten staan klaar om je gratis wegwijs te maken in het kluwen van regeltjes, normen en verplichtingen die bij een (ver)bouwproces komen kijken. Om een gratis adviessessie bij te wonen, schrijf je je vooraf in via www.bouwreno.be. De sessies zijn persoonlijk en duren zo'n 20 minuten.

 • Algemeen bouwadvies
 • Stad Antwerpen adviseert huurders, kopers en verbouwers
 • Advies van een architect
 • Advies over sanitair, verwarming & airco
 • Advies over energie en het premieaanbod
 • Advies over elektriciteit, verlichting en domotica

... en gratis infosessies

Naast persoonlijke adviessessies worden er tijdens bouw&reno ook verschillende infosessies georganiseerd. Ook die zijn volledig gratis en ook hiervoor kan je je vooraf inschrijven. Een overzicht:

 • Infosessie over Premies en Benoveren op Bouw&Reno beurs
  ?Hoe vraag ik premies of steunmaatregelen aan? Kan ik verschillende premies met elkaar combineren? Hoeveel moet ik investeren en wat spaar ik dan uit? Het zijn maar enkele van de vragen waarop je een antwoord krijgt. Op deze gratis infosessie kom je alles te weten over alle premies rond energiezuinig & duurzaam verbouwen.

  • Wanneer: zaterdag 14 januari om 11 uur
  • Inschrijven: www.bouwinfo.be/infosessies
    
 • Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?
 • Mijn eerste woonkrediet
 • Pop-up infosessies georganiseerd op het adviesplein van Bouwunie

En meer dan 250 exposanten

De 4 hallen van Antwerp Expo zullen naar goede gewoonte weer tot in de kleinste hoekjes gevuld zijn met zo’n 250 enthousiaste exposanten. Tijdens bouw&reno krijg je dan ook een duidelijk overzicht van alles wat de bouwsector op dit moment te bieden heeft: van bouwmaterialen en dakwerken, over keukens & badkamers, ramen & deuren en isolatie, tot verwarming, verlichting, veranda’s ...

Bouw&reno is en blijft de eerste grote (ver)bouwbeurs van het jaar. Je ontdekt er dan ook meteen de laatste trends en de nieuwste technieken in de bouw- en renovatiesector. Je vindt er niet alleen de producten of materialen waarnaar je (misschien al lang) op zoek bent, maar ook de vakman die ze kan komen plaatsen.

Bouw&reno praktisch

Waar:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer:
Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari 2017
- In het weekend: 10 tot 18 uur
- Op weekdagen: 13 tot 18 uur
- Op vrijdag 20 januari, nocturne: 13 tot 22 uur

Toegangsprijs:
€ 10 per persoon
Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar (vergezeld door een volwassene)

Online tickets 

meer info: www.bouwreno.be

Bouw en Reno 2017

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.