Win één van de 1000 tickets voor Batibouw dankzij Reynaers Aluminium

Gepubliceerd op 02 May 2022

(Ver)bouwplannen of gewoon benieuwd naar inspiratie? Zorg dan dat je erbij bent op Batibouw. Daar krijg je antwoorden op al je (ver)bouwvragen en een hoop frisse ideeën. Bovendien kan je een gratis ticket in de wacht slepen dankzij Reynaers. Ze geven maar liefst 1000 tickets weg. Waag snel je kans!

Win 1 van de 1000 tickets voor Batibouw

Kriebelt het om deze maand naar Batibouw te trekken? Speel dan mee om je gratis ticket te winnen via deze link. Beantwoord snel de wedstrijdvragen en vul je gegevens in. Er zitten 1000 tickets in de prijzenpot, dus de kans is groot dat jij bij de gelukkigen bent.

Speel nu mee en win

Bezoek de stand van Reynaers Aluminium

Met de profielen van Reynaers Aluminium geniet je volop van duurzame schoonheid. Ga tijdens Batibouw zeker de stand van Reynaers Aluminium (nummer 05630) ontdekken, want daar maak je kennis met hun uitgebreide productgamma. Van ramen en deuren tot veranda’s en gevelbekleding. In een moeite krijg je persoonlijk advies bij je bouw- of verbouwplannen.

Batibouw loopt van 21 t.e.m. 29 mei 2022. Mis het niet en plan je uitje alvast in!

Kan je er niet bij zijn? Bezoek dan een Reynaers-vakman in je buurt wanneer het jou past. Hij helpt je graag verder met advies op maat.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan