Geef je thuis een nieuwe look met een binnendeurenrenovatie. Nordex heeft +60 jaar ervaring en wijst je de weg.

Gepubliceerd op 11 May 2022

Wist je dat je binnendeuren vervangen niet zo tijdrovend is als je misschien denkt? En dat het lijkt dat je interieur hierna een make-over heeft gekregen? Ervaar hoe dit kan, lees de 5 tips voor een geslaagde renovatie van je binnendeuren. Nordex staat bovendien ook op Batibouw. Bezoek hen tijdens de beurs of in de showrooms (extra open zondag 22 mei!). 

5 tips voor mooie, functionele deuren

Binnendeuren hebben een grote invloed op je interieur. Nieuwe technieken en aloud ambacht bepalen hun uitzicht, zowel vormelijk als inhoudelijk. Hoe vind je de ideale binnendeuren voor je interieur? Ontdek de 5 tips van Nordex voor eeuwig mooie binnendeuren.

Wil je meteen aan de slag? Is je renovatie-fever op z'n top? Profiteer van de Batibouw-week om er werk van te maken. Kom zeker eens langs op Batibouw of in de showrooms om onze nieuwigheden te bekijken, of vraag je gratis offerte op maat.

Ontdek Nordex op Batibouw

Op 21 mei start Batibouw. Na twee jaar afwezigheid kun je de beurs terug fysiek bezoeken. Ook Nordex is van de partij. Je vindt hun in paleis 6, stand 6330 in Brussels Expo, van donderdag 21 tot en met 29 mei. Bezoek Nordex op Batibouw!

Trend van het moment:

Top minimalistisch design: een slanke invallende handgreep over de ganse deurhoogte! Helemaal van bovenaan tot onderaan. Kom de nieuwigheden van 2022 ontdekken.

Showrooms extra open

Tijdens de beurs zijn de showrooms extra open op zondag 22 mei van 10 tot 18 uur en gesloten op donderdag 26 en zondag 29 mei.

Laat je inspireren door realisaties

Wil je graag ideeën opdoen voor je interieurproject? Ontdek het project in de kijker en ontdek meer inspirerende realisaties op de website.

Bekijk de video waarin Cynthia Reekmans Nordex bezoekt.

Meer weten over het aanbod? Bezoek Nordex op Batibouw, of ga langs in een showroom in je buurt, maak hier je afspraak en kies in alle rust.