Home wellness als volwaardig onderdeel van je (Bati)bouwplannen

Gepubliceerd op 27 Januari 2022
Home wellness als volwaardig onderdeel van je (Bati)bouwplannen
Home wellness als volwaardig onderdeel van je (Bati)bouwplannen

De home wellness zet z’n zegetocht in onze woning zelfverzekerd verder. Wat in 2020 omwille van de pandemie als een raket uit de startblokken schoot, nestelt zich in 2022 als een vaste waarde in ons hoofd en huis. Een plek waar we kunnen ontspannen en relaxen – zowel binnen als buiten – maakt steeds meer deel uit van onze woonplannen en dus is er dit jaar ook op Batibouw een speciaal plekje voor voorzien. Voor het eerst wordt een volledige hal gewijd aan de thuiswellness, en daarin neemt Gervi het voortouw met een 360°-belevingsoase en het meest complete aanbod.

Een voorzienige persoon … is vooral lekker ontspannen

De Belg laat de baksteen in de maag stilletjes bubbelen en stomen. Zo merkt Marjolein Nijs van Gervi dat mensen steeds meer op zoek gaan naar informatie over het incorporeren en installeren van een home wellness in hun huis nog voor de eerste steen is gelegd. “Binnen worden de nodige voorzieningen aangelegd en ook buiten worden al de nodige voorbereidingen (zoals ondergrond, stroom, wateraanvoer en -afvoer, etc.) getroffen voor een toekomstige zwemspa of sauna”, vertelt ze. “We proberen geïnteresseerden – die trouwens van alle leeftijden zijn – zo goed mogelijk te begeleiden in dit proces. We vragen hen bijvoorbeeld heel goed stil te staan bij de vraag waarom ze een home wellness willen. Vroeger werd meer gekozen om een verloren hoekje in huis of de tuin op te vullen en achteraf bedacht men wat ermee te doen. Het rendeert natuurlijk veel meer om die gedachtegang om te keren.”

Zoveel mensen zoveel meningen natuurlijk, en dat weerspiegelt zich ook in de waaier aan populaire wellness-items. Gervi noteerde een gigantische groei in 2020 en kon ook in 2021 rekenen op een groei van 10%. Deze groei bestaat uit de traditionelere sauna’s, hamams, jacuzzi’s, infraroodcabines, maar ook steeds meer gymtoestellen. Grote motor van dit alles is uiteraard de pandemie die ons meer bij ons mentale en lichamelijke welzijn deed stilstaan en daarnaast ook het belang van een fijne thuis onderstreepte. En wat fijner dan wegbubbelen in je eigen tuin?

Go big and go home wellness

Gervi pakt groot(s) uit op Batibouw dit jaar. Op een stand van maar liefst 340m2 trekken ze alle registers open om de bezoeker onder te dompelen in een sfeer van welbehagen en rust. Meer dan een display van producten, mikt Gervi op een totaalbeleving waar sensatie, geur, muziek en smaak samenkomen. Geen zintuig laat de wellness-specialist onberoerd. Met een combinatie van aromatherapie, lekkere drankjes (geestrijk en healthy detox), muziek en licht die het tijdstip van de dag tot een sfeervol moment omtoveren, en live demo’s wil Gervi zo niet enkel de geïnteresseerde maar ook de toevallige voorbijganger warm maken voor de zalige deugden van de home wellness.

Stap het paradijs binnen van zaterdag 21 tot zondag 29 mei 2022 op stand 7340 en 7440.

Over Gervi

Gervi is de Belgische wellness-specialist bij uitstek. Wie thuis zorgeloos wil genieten van een deugddoende spa of sauna is bij hen aan het juiste adres. In 1985 opende Gervi de deuren in Maasmechelen en introduceerde de eerste HotSpring Spa op de Belgische markt. Een bad in de tuin was toen nog heel nieuw en daarom gaf Gervi het goeie voorbeeld door in haar eigen tuin baden te installeren en klanten zo de mogelijkheid te bieden de spa’s te ontdekken en te testen. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door de huidige zaakvoerder, Dhr. Rony Nijs. Gervi biedt met merken zoals KLAFS een exclusief wellness-aanbod dat de laatste jaren geleidelijk aan werd uitgebreid naar fitness (Technogym), infraroodcabines (Infraworld), swimspa’s (Endless Pools), tuinmeubilair (DEDON) en bbq’s. Een team van 50 medewerkers, verspreid over 6 winkels in Vlaanderen, staat garant voor het ultieme advies over thuis-wellnesses. In het voorjaar van 2019 opende de groep met Gervi Outdoor een zevende filiaal. Dit is de eerste Gervi-toonzaal waar de focus niet op wellness maar op outdoor living ligt. Je vindt er een uitgebreid gamma exclusief tuinmeubilair, bbq’s, parasols, overkappingen en meer.