Batibouw 2018 - HOMETOUCH is het nieuwe touchscreen van Bticino

HomeTouch is het nieuwe 7” touchscreen van BTicino. Voortaan beschikt de gebruiker over één toestel voor domotica en videofonie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren vanuit de app op smartphone en tablet. HomeTouch maakt deel uit van het MyHOME_Up domoticasysteem en kadert volledig in het ELIOT- programma van BTicino, waarin de ontwikkeling van geconnecteerde apparaten centraal staat. HomeTouch wordt voor het eerst getoond aan de bezoekers van Batibouw. Kom het ontdekken op stand 9206 in paleis 9, van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo.
 

Intuïtief gebruik

Met HomeTouch haalt de gebruiker één toestel in huis voor MyHOME_Up en videofonie. Pure functionaliteit en flexibiliteit staan voorop. Het is de gebruiker zelf die bepaalt welke functies hij wil activeren. Gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk … met HomeTouch is intuïtieve bediening van alle functies in de woning én doorschakeling op smartphone gegarandeerd.

De bediening van alle MyHOME_Up en videofonie functies gebeurt volledig vanop het touchscreen. Bij aanbellen aan het deurstation wordt de oproep doorgeschakeld naar de smartphone via de gratis app ‘Door Entry for HomeTouch’. Handige, ergonomische troef is de bewegingssensor die het touchscreen automatisch doet oplichten wanneer de gebruiker ervoor staat.

Eén referentie, multitoepasbaar

Het HomeTouch 7” touchscreen in antraciet is discreet aanwezig in het interieur. Een gestileerd toestel dat geschikt is voor zowel op- als inbouw. Wie kiest voor inbouw, kiest voor een extra strakke look. En er is nog goed nieuws. Connectiviteit is er niet alleen voor de ééngezinswoning. HomeTouch is ook perfect geschikt om te gebruiken als deurcommunnicatie in  appartementsgebouwen.

Geen software nodig

Software is niet meer nodig. De installateur zorgt voor aansluiting en configuratie. Daarna volgt de automatische synchronisatie met de MYHOMESERVER1. Verbinding verloopt via het LAN netwerk of via WiFi.

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

eSAFE Pakt uit met oplossing voor 'Last mile' problematiek

In zijn vorige job was Leon Renson specialist koerierdiensten en werd hij regelmatig geconfrontee

Legrand Group Belgium op Batibouw 2019: De geconnecteerde woning staat centraal

Op Batibouw 2019 trekt Legrand Group Belgium resoluut de kaart van de geconnecteerde woning.

Project AZ Sint-Maarten: Legrand zorgt voor extra flexibiliteit

Automobilisten die dezer dagen aan de noordkant van Mechelen over de R6 rijden, kunnen er niet na

GRATIS Nieuwsbrief