Batibouw bezoeken? Maak het je gemakkelijk!

Gepubliceerd op 31 January 2019
logo Batibouw 1
logo Batibouw 1

De voordelen van BATIBOUW duren vanaf nu het hele jaar. Bezoekers aan de beurs blijven vanaf 2019 een heel jaar geïnformeerd over de exposanten die ze tijdens de beurs bezochten en exposanten kunnen Batibouw-bezoekers blijven bereiken. Batibouw zet vanaf 2019 in op een goede website, nieuwsbrieven, blogs, sociale media, direct mailings en een digitaal en offline magazine om de interactie tussen bezoekers en exposanten levende te houden. 

Naar Batibouw met een B-Dagtrip van de NMBS 

Bezoekers kunnen met de trein, tram en bus naar BATIBOUW komen door een B-Dagtrip te kopen. Dit ticket combineert een heen-en-terug trein- en metro- of tramticket vanuit eender welk Belgisch station met een toegang tot de beurs. De organisatie draagt mobiliteit hoog in het vaandel en wil bezoekers dan ook motiveren om met het openbaar vervoer te komen. Zo worden files en een overvolle parking vermeden.??Meer informatie op www.belgianrail.be.  

Verlaagde prijs na 15 uur (na 18 uur tijdens nocture op donderdag 28 februari) 

Wie tijdens weekdagen BATIBOUW bezoekt na 15 uur, geniet van een verlaagd tarief van € 7 voor een inkomkaart. Korting enkel geldig aan de kassa.  

Batibouw+ 

Batibouw+ is een samenwerking tussen Fisa en Proximedia, met als doel particulieren makkelijk in contact te brengen met vakmannen en omgekeerd. Deze dienst wordt volledig online aangeboden en vormt zo de digitale uitbreiding van het concept BATIBOUW voor zowel de particulieren als de professionals. Ontdek deze dienst op www.batibouwplus.be.  

De catalogus 

De catalogus is vanaf dit jaar gratis voor bezoekers. Deze catalogus bevat de lijst van alle exposanten met hun gegevens, per paleis, per product en per merk.

Praktische informatie

Plaats: Brussels Expo – Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Openingsuren en data 2019:

  • Professionele dagen:

o   Donderdag 21 februari van 10u00 tot 18u30

o   Vrijdag 22 februari van 10u00 tot 21u00

  • Dagen voor particulieren:

o   Zaterdag 23 februari tot en met zondag 3 maart van 10u00 tot 18u30

o   Nocturne op donderdag 28 februari 2019: 10u00 tot 22u00

Tickets zijn te koop op www.batibouw.com

  • Groot publiek:

o   Tickets aan de kassa: € 12,5

o   Online tickets: € 10,5

o   Verlaagd tarief tijdens de week vanaf 15u, tijdens de nocturne (28/2) vanaf 18u: € 7 (enkel aan de kassa)

  •   Tickets voor kinderen van 6-12 jaar: € 6, gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar

Professionele dagen:

o   Alleen voor professionals: € 40, geldig voor de twee professionele dagen op 21 en 22 februari (indien niet gebruikt tijdens de twee professionele dagen, is het ticket nog geldig op één dag voor het grote publiek).