Batibouw 2021 praktisch: zet je schrap voor de eerste virtuele editie!

Gepubliceerd op 27 January 2021

Inderdaad, Batibouw gaat virtueel. Dit keer laat jij je inspireren vanuit je luie zetel. Place to be: een gloednieuw digitaal platform, met tal van mogelijkheden. Wees gerust, ook tijdens deze editie kun je advies op maat krijgen van de exposanten. Ontdek hoe je deelneemt en wat je mag verwachten.

Goednieuw online platform

Gaat Batibouw wel door dit jaar? Jazeker, maar dan online. Het coronavirus is nog niet getemd. Daarom pakken de organisatoren uit met een digitale editie van de populaire bouwbeurs. Die gaat door op een goednieuw online platform, waar je virtueel met de exposanten zal kunnen praten. Je toegang is gratis, maar je moet wel vooraf registreren.

Batibouw 2021 praktisch

  • Wanneer? Van zaterdag 27 februari t.e.m. zondag 7 maart.

Dit telkens van 10 tot 19 uur.
Op donderdag 4 maart is er een nocturne tot 21 uur. 

Hoe kan ik registreren?

Om de virtuele editie van Batibouw gratis te kunnen bezoeken, moet je vooraf een bezoekersprofiel aanmaken. Op basis van dit profiel word je automatisch naar de exposanten en producten geleid die jou interesseren. Handig!

Registreer je hier voor de virtuele editie van Batibouw.

Hoe werkt het online platform?

Op het Batibouw-platform draait het allemaal rond informatie, inspiratie en interactie. Eerst geef je je plannen en wensen aan via trefwoorden in een chatbox. Je krijgt dan oplossingen, producten en merken voorgesteld die vermoedelijk interessant zijn voor jou. Vervolgens maak je een keuze uit de exposanten. Met hen zal je kunnen overleggen via videocalls of chatberichten. Of je maakt een afspraak voor een later contactmoment.

Waarom de virtuele editie van Batibouw bezoeken?
Kun jij inspiratie gebruiken voor je (ver)bouwproject? Goed zo, want Batibouw 2021 heeft je heel wat te bieden:

  • Je krijgt waardevol advies van exposanten die jou interesseren.
  • Je ontdekt info, foto’s en filmpjes van oplossingen die relevant zijn voor jou.
  • Je kunt de info over de diverse producten tot eind maart bekijken.
  • Door je zoekgeschiedenis op te vragen, kun je info uit je gesprekken bundelen. 
  • Je leert meer over drie actuele thema’s die relevant zijn voor jou als (ver)bouwer.

Drie actuele thema’s

Elk jaar staan tijdens Batibouw enkele actuele thema’s centraal, die een grote impact hebben op de bouwsector. Dit jaar zijn dat digitalisering, water en flexibele woonvormen. Ze komen uitgebreid aan bod tijdens de virtuele editie. Benieuwd? In dit artikel gaan we er dieper op in.

Batibouw bijwonen doe je dit jaar online. Op het gloednieuw digitaal platform zal je allerlei informatie kunnen verzamelen, een gesprek kunnen aangaan met verschillende exposanten en nog veel meer. Mis het niet! Registreer je alvast via deze link en prik een datum in je agenda.