Zo ziet het vernieuwde Batibouw eruit

Gepubliceerd op 27 February 2020

Batibouw draait dit jaar echt om beleving. Nog tot en met 8 maart kun je in de paleizen van Brussels Expo volop inspiratie opdoen voor je (ver)bouwproject. Nog niet geweest? Krijg met onze fotoreportage een voorsmaakje van de groot bouwbeurs in België en plan nog snel je bezoek. Want … je kan nog gratis tickets scoren!

Batibouw in een nieuw jasje

De rode draad tijdens de 61ste editie is: ervaren en inspireren. De bezoekers worden in de watten gelegd met aangepaste openingsuren en een herbekeken grondplan. De beurs werd ingedeeld in verschillende zones zoals een heuse ‘Inspiration Zone’ met vier verschillende inspiratiewoningen. Daarnaast zorgen interactieve zones zorgen voor nog meer bezoekersbeleving. De drie thema’s van dit jaar: (ver)bouwen met een kleine voetafdruk, slimme verwarming en koeling & compacte badkamers en keukens. Ontdek het Batibouw-dossier.

Batibouw in beeld

We kunnen je zeggen, Batibouw 2020 is een succes. Voor de thuisblijvers of de twijfelaars hebben we een sneak peek van de sfeervolle standen van onze bouwpartners op Batibouw 2020. Bekijk onze fotoreportage.

Maar in het echt is alles beter. Heb je ook kriebels gekregen om de sfeer in Brussel te gaan opsnuiven? Ontdek hier alle praktische info. Scoor je gratis tickets en plan je bezoek!

Ga Batibouw in real life beleven: scoor je gratis tickets

In samenwerking met Build For Life hebben nog een aantal GRATIS TICKETS weg te geven voor Batibouw, profiteer er snel van! Wat moet je doen?