Jouw ideale ideale BENOvatieparcours? Volg het via www.mijnBENOvatie.be of op Batibouw 2020

Gepubliceerd op 27 February 2020

Renoveren is zó van gisteren. Wie vandaag verbouwt, doet aan BENOveren, oftewel ‘beter renoveren’ volgens het Renovatiepact2050. Dat wil zeggen dat je zo doortastend verbouwt dat je woning nu al beantwoordt aan de energieprestatie-eisen van morgen. Duur? Niet per sé. Enkele slimme maatregelen kunnen al een prima resultaat geven. BENOveren kan ook stap voor stap, volgens je budget. Elke stap die je zet, is een verademing voor je energiefactuur en voor het milieu. Bovendien geniet je van meer wooncomfort en geef je je huis een esthetische en financiële boost.

Leer BENOveren in 5 stappen

Wat BENOveren precies betekent in de praktijk, kom je te weten op www.mijnBENOvatie.be. Deze website gidst je in 5 stappen doorheen je ideale BENOvatieparcours: eerst het dak, dan de buitenmurenhet glas, de ramen en de deuren, vervolgens de vloer en ten slotte de zogenaamde ‘technieken’: verwarming en sanitair warm waterventilatiestroomopwekking, waterbehandeling,  regenwaterrecuperatie, huisautomatisering en slimme verlichting. Voor elk van die 5 BENOvatiestappen vind je op www.mijnBENOvatie.be een schat aan informatie, concrete oplossingen, een overzicht van alle BENOvatiepremies en financieringsadvies.

Batibouwparcours

Nog meer BENOvatieadvies nodig? Volg op Batibouw 2020 dan zeker het mijnBENOvatie-parcours. Velux (4.330), Renson (4.230), Soudal (5.420), BWT (7.304), Niko (9.308) en Viessmann (12.103) zetten je er zeer graag op de goede BENOvatieweg.

Download de pdf van het MijnBENOvatieparcours op Batibouw 2020.

Nieuw, gratis magazine: BENO

Op alle standen van het mijnBENOvatie-parcours en  op de stand van het Vlaams Energieagentschap (5.304) kan je ook de gloednieuwe editie van het gratis magazine BENO meenemen. In dit nummer krijg je weer heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt, krijg je tips & tricks om een maximale meerwaarde uit je renovatie te halen, maak je kennis met de nieuwste BENOvatieoplossingen, -apps en -tools, en vind je ook de weg naar betrouwbare aannemers en architecten om je BENOvatiewerken te laten uitvoeren.

Tip: vanaf 29 februari, de eerste dag van Batibouw, kan je het magazine BENO ook gratis naar je thuis laten sturen per post door je adresgegevens op te geven via www.BENOmagazine.be 
Wil je meer info? Check dan www.mijnBENOvatie.be

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan