Écht duurzame aluminium ramen en deuren vanuit een persoonlijke aanpak

Gepubliceerd op

Sapa, de marktleider in aluminium sluit- en schrijnwerksystemen voor ramen, deuren en gevels, zal tijdens Batibouw van 29 februari tot 8 maart haar recentste innovaties in de kijker zetten. Duidelijk zal te zien zijn hoe het merk zich positioneert ten aanzien van duurzaamheid.
Voortaan krijgt het Sapa merk ook een gezicht: Sabine van Sapa. Zij beantwoordt met plezier alle vragen van de particuliere bouwheer.

Sabine en de Sapa family nemen uw ramen persoonlijk

Ramen en deuren vormen een belangrijk onderdeel van elke woning. Ze hebben een esthetische waarde en dragen tevens bij tot de energetische prestaties. Bij de keuze ervan ga je niet over één nacht ijs en heb je doorheen het proces vast een heleboel vragen.

Binnen de Sapa family begrijpen we dit maar al te goed. We gaan prat op het Sapa AluminiumVakmanschap en maatwerk, maar dat is pas de laatste schakel. Om je zo goed mogelijk te begeleiden in je keuze kan je vanaf Batibouw terecht bij Sabine van Sapa. Waarom kiezen voor aluminium? Wat zijn de voordelen? Welke mogelijkheden zijn er qua afwerking en kleuren? Deze en nog meer vragen gaat zij met veel plezier beantwoorden.

Optimale bereikbaarheid

We kennen het toch allemaal, iedereen is dag in dag uit druk in de weer. Tijd is waardevol en schaars geworden. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je Sabine kan bereiken op de manier die jou en je agenda het beste past. Rustig op de sofa surfen en chatten op de website, een bericht op onze Facebook pagina of gewoon direct via de telefoon, het kan allemaal.

Want ramen kiezen, dat doe je met Sabine van Sapa!

Groene ramen in alle kleuren

Vanuit haar Scandinavische roots is het merk Sapa doordrongen van de duurzame gedachte. Groen is niet enkel de hoofdkleur van het merk, maar is tevens een leidraad doorheen de productie van het aluminium, dat de basis vormt voor haar ramen, deuren en schuifsystemen. Door de nauwe banden met de Hydro groep is Sapa namelijk uniek in het aanbieden van producten die voor 75% vervaardigd zijn uit post-consumptie aluminium.

Als consument kan je dus op je twee oren slapen, met Sapa kies je voor écht duurzame ramen en deuren voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject.

Vragen voor Sabine? Surf naar sapa.be, bezoek onze Facebook pagina, bel naar 0800/13133 of mail naar sabine@sapa.be.