Start je bouwproject met Dewaele Woningbouw en profiteer jarenlang van kosteloze zonne-energie!

Gepubliceerd op 25 February 2020

Bouwplannen en interesse in duurzaam bouwen? Bezoek Dewaele Woningbouw op Batibouw 2020 en ontdek alle mogelijkheden van houtskeletbouw voor duurzaam wooncomfort. In één moeite leer je meer over hun straffe Batibouw-actie, waarmee je een gratis zonnepanelenpakket kunt scoren.

 

Kies voor duurzaam wooncomfort

Energiezuinig bouwen, het is een begrip dat tegenwoordig wel vaker ter sprake komt. Zeker wanneer je gaat bouwen. Wil je energiezuinig bouwen, dan is hout het meest geschikte materiaal: je hoeft je geen zorgen te maken over isolatie, luchtdichtheid en akoestiek en je bent zeker van optimaal wooncomfort. Ontdek de 20 voordelen van houtskeletbouw.

Ervaren partner in houtskeletbouw

Bouwen met Dewaele Woningbouw, dat is kiezen voor een betrouwbare partner die mee investeert in jouw energiezuinige toekomst. Al gehoord van hun Batibouw Solar Pack-actie?  Iedereen die tussen 29/2 en 31/3/2020 z’n bouwproject met Dewaele Woningbouw bespreekt en vóór 31/10/2020 de overeenkomst ondertekent, krijgt een gratis pakket zonnepanelen* t.w.v. 3.900 Wp. Daarmee profiteer je jarenlang van kosteloze energie!
Specificaties van het gratis pakket zonnepanelen:

  • 12 monokristallijne zonnepanelen, zwart
  • Vermogen: 325 Wp/stuk
  • Gratis levering, plaatsing en activering
  • Geschatte opbrengst over 25 jaar: 85.000 à 90.000 Kwh

Batibouw praktisch

Breng dus zeker een bezoekje aan Dewaele Woningbouw op Batibouw en krijg een antwoord op al je bouwvragen. Met of zonder plan, architect of bouwgrond: de bouwexperten van Dewaele Woningbouw geven je graag het gepaste advies voor jouw woondroom.

  • Batibouw 2020: van 29-2 t.e.m. 8-3
  • Op weekdagen van 12 tot 20.30 u. & in het weekend: 10 tot 18 u
  • Brussels Expo
  • Vind Dewaele Woningbouw in paleis 5, stand 05232

Kan je er niet bij zijn op Batibouw? Maak een afspraak met een van de bouwexperten van Dewaele Woningbouw of breng een bezoekje aan hun kijkwoningen. Bezoek Dewaele Woningbouw op Batibouw, informeer je over de mogelijkheden voor jouw bouwproject en profiteer van de actie. Zo profiteer je niet alleen van een hoog wooncomfort door een duurzame woning in houtskelet, maar ook van gratis zonne-energie.   

*Voor meer info en de actievoorwaarden, neem een kijkje op de website van Dewaele Woningbouw.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan