Spot de nieuwste ramen- en deurentrends bij Belisol op Batibouw

Gepubliceerd op 17 February 2020

Nieuwe ramen en deuren nodig voor je verbouwing of nieuwbouw? Ga dan zeker eens langs bij Belisol op Batibouw 2020. Voor de zesde keer op rij krijg je er professioneel advies en fikse kortingen.

Topadvies & handige oplossingen

Een adviseur uit je eigen provincie denkt met je mee en geeft je graag vrijblijvend advies aangepast aan jouw project. Hij toont je ook de laatste nieuwe trends, zoals steeds beter isolerende en inbraakveilige raam- en deurprofielen. Die hebben een knap design en vragen haast geen onderhoud.

Ongeziene kortingen

Profiteer in één moeite van de speciale Batibouw-condities, ongeziene kortingen op je nieuwe ramen en deuren. Een van onze adviseurs helpt je hier graag mee verder. Zowel op de Belisol-stand als in een showroom bij jou in de buurt.

Ontwerp zelf je voordeur

Hoe je nieuwe voordeur eruit kan zien? Je kan ze zelf ontwerpen aan de hand van de Belisol-deurensimulator. Kies de vorm, het materiaal – een deur in pvc, aluminium of hout – de kleur, de klink en de afwerking. Je ziet meteen het resultaat op ware grootte. Test gerust enkele mogelijkheden uit.

Meer info via QR

Nieuw dit jaar zijn de QR-codes op de tentoongestelde ramen en deuren. Scan ze met je smartphone en krijg meteen meer informatie over dat specifieke product. En aan de hand van een foto van dat raam in een huiselijke setting zie je meteen of het iets voor jou is.

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren, en graag advies? Bezoek de Belisol-stand op Batibouw (stand 04342). Je doet er inspiratie op en profiteert van fikse kortingen. Kun je er niet bij zijn? Ontdek dan hier hoe je toch van de Batibouw-condities profiteert.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan