De Inspiration Zone op Batibouw: beleef interieur in het echt

Gepubliceerd op 24 February 2020

Ben je op zoek naar inspiratie voor je huis, dan is zoeken op Google vaak de eerste stap ... met teleurstelling als resultaat, want je weet nooit hoe het er in het echt uit zal zien. BATIBOUW verhelpt dit probleem door je inspiratie te laten opdoen in een speciaal gecreëerde ruimte: de Inspiration Zone.

Inspiration zone

Tijdens BATIBOUW worden 4 woningen op ware grootte aan je voorgesteld. Voorgesteld in de vorm van een co-woningbouwproject, biedt de Inspiration Zone een tuin en een multifunctionele ruimte die de 4 woningen en hun potentiële bewoners gemeen hebben. Of u nu in een studio, een appartement met één slaapkamer, een appartement met twee slaapkamers of een eengezinswoning woont, de Inspiration Zone toont u de meest moderne bouwmaterialen en afwerkingen op de markt voor een moderne, ruime en designer uitstraling!

Inspiratie in het echt

Op de foto is het goed, in het echt is het beter. De Inspiration Zone bestaat uit meer dan 25 merken en partners die je de nieuwste materialen en afwerkingen bieden voor je toekomstige huis. Laat je inspireren door de verschillende interieurstijlen die in samenwerking met twee interieurs zijn bedacht. Black & White, Urban Hygge en Modern Design: dat staat je te wachten tijdens je bezoek. Kom meer te weten en ontdek de partners.

Cube33 - een vierkant, een rechthoek, oneindig veel mogelijkheden

De modules haken eenvoudig in elkaar en vormen zo oneindig veel mogelijke combinaties: symmetrisch of assymetrisch, recht of grillig, helemaal open of met laden en deuren. 

Met behulp van de handige ontwerptabel van Cube33 kies je zelf de afmetingen, de vorm, de grootte en precieze instelling van je meubel. Zo wordt je zelf de ontwerper van je interieur. Ontdek Cube33 in de Inspiration Zone

Geheugensteuntje

BATIBOUW blijft tijdens de weekdagen open tot 20u30 en zelfs tot 22u30 op donderdag 5 maart voor de nocture. In het weekend is de beurs echter geopend van 10u tot 18u30. Bovendien is de toegang op de weekdagen vanaf 16u00 gratis als je vooraf online registreert.
Bekijk alle praktische info.