eSafe inbouwmodule met pakket-, brievenbus, deurbel, videofoon en/of klavier

Online bestelde pakjes correct thuis geleverd krijgen was nog nooit zo makkelijk dankzij de eSafe pakketbrievenbussen. Naast de bestaande vrijstaande modellen pakt eSafe op Batibouw 2019 nu ook voor het eerst uit met een inbouwmodule. Die is net zo strak ontworpen als z’n vrijstaande tegenhanger, maar is vooral ook perfect moduleerbaar.

De pakketbrievenbus – beschikbaar in verschillende afmetingen – is slechts één van de beschikbare onderdelen van een configureerbaar totaalpakket om in te bouwen in een tuinmuur of -poort. Ook een huisnummer, brievenbus, deurbel, videofoon en/of codeklavier behoren tot de mogelijkheden. En dat esthetisch perfect geïntegreerd in één en hetzelfde paneel. Zowel met de videofoon als met het codeklavier kan je dan zowel een tuinpoort als de pakketbrievenbus openen.

Kies je ervoor om je pakketbrievenbus via de videofoon te kunnen openen, dan kan je op het moment van een levering het deurtje perfect van op afstand ontgrendelen via een applicatie op je smartphone. Wie kiest voor het codeklavier, geeft bij een online aankoop de code mee zodat de koerier in kwestie de pakketbus zelf kan ontgrendelen bij levering. Wie geen fan is van één van die beide geconnecteerde oplossingen kan ook kiezen voor een pakketbrievenbus met codeklavier op batterijen. In dat geval is er sowieso geen kabelaansluiting nodig, terwijl je ook hier je pakje foutloos geleverd krijgt dankzij de code die je meegeeft bij de online bestelling.

In samenwerking met RENSON

Meer nieuws van RENSON

De toekomst volgens Renson: 5 uitdagingen en hun oplossingen

De bewoner van morgen ligt wakker van andere zaken dan de bewoner van gisteren en vandaag.

Outdoor living in het najaar, een heerlijk idee!

‘Outdoor living’ hoeft niet alleen voor de zomer weggelegd te zijn, ook in het najaar en zelfs in

Een antwoord op uw zonwering vragen

Het is vaak puffen deze warme dagen.

Een heerlijk fris huis bij deze temperaturen?

Het blijft nog wel een paar dagen puffen en zweten met temperaturen boven de 30 graden.

GRATIS Nieuwsbrief