Batibouw 2018 - Een vleugje magie in huis met de nieuwe gordijnencollectie van Disney & VELUX Goodnight

Ondergedompeld worden in de sprookjeswereld van Anna en Elsa, gaan slapen in het gezelschap van Winnie the Pooh en zijn vriendjes of dromen aan hoge snelheid naast Bliksem Mc Queen: de nieuwe collectie gordijnen van Disney & VELUX Goodnight zal kinderkamers vullen met magie en creativiteit. 

Slapen met hun helden

VELUX doet beroep op de Disney-personages om de nachten van kinderen te verlichten. Of ze nu kiezen voor de helden van de film Frozen: Anna, Elsa of Olaf de sneeuwman, Mc Queen -de held uit Cars- of Winnie the Pooh en zijn vriendjes, kinderen zullen heel veel keuze hebben. Dankzij de nieuwe collectie gordijnen voor kinderen van VELUX kunnen ze gaan slapen met hun favoriete Disney-personage.

Elegante designs en trendy kleuren

De collectie, die bestaat uit 9 verschillende en unieke designs, combineert trendy kleuren met elegantie en harmonie. Er is voor elk wat wils dankzij de zachte of gedurfde kleuren, uit sprookjes of actiefilms. 

Meer duisternis voor een betere slaap

Voor ouders die er zeker van willen zijn dat de kamer van hun kind de beste omstandigheden biedt voor een goede nachtrust of een dutje overdag, zijn deze verduisteringsgordijnen ook perfect omdat ze de optimale duisternis bieden op elk moment van de dag.

Volgens onderzoeken naar het belang van slaap is duisternis een essentiële voorwaarde voor een goede nachtrust omdat ons lichaam 's nachts het meest gevoelig is voor licht. Ons lichaam functioneert volgens een cyclus van 24 uur en kleine hoeveelheden licht kunnen onze nachtrust verstoren. Daarom zijn lange uren onverstoorde slaap essentieel voor iedereen en in het bijzonder voor kinderen. Ze hebben inderdaad nood aan een goede nachtrust om te groeien en overdag helemaal in vorm te zijn, zowel thuis, in de crèche of op school.

Kwaliteitsvolle materialen

Alle gordijnen worden gemaakt met stoffen die geen schadelijke materialen bevatten (OEKO-TEX®), zijn bestand tegen vuil en bieden een optimale verduistering en controle van het licht. Met de nieuwe Disney & VELUX Goodnight-collectie combineert VELUX kwaliteit en functionaliteit, waarbij kinderen en ouders de mogelijkheid krijgen de kamers van het huis om te vormen tot speelse omgevingen, waar een magisch universum en optimale slaapomstandigheden hand in hand gaan.

Praktische informatie

De nieuwe collectie van de Disney & VELUX Goodnight-gordijnen is beschikbaar vanaf maart 2018 voor een prijs vanaf € 98 excl. btw.

U vind VELUX op Batibouw

Wanneer? Van 22 februari tot 4 maart

Waar? Brussels Expo, Paleis 4 – stand 119

In samenwerking met VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen d

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is.

GRATIS Nieuwsbrief