Batibouw 2018 - Ontdek Niko Home Control het hele jaar door in het Niko Inspiration Center

 Wat als Batibouw 365 dagen zou duren? Een heel jaar lang een plek waar je inspiratie voor je (ver)bouwproject kan opdoen, maar ook terecht kan voor technische vragen. Dankzij het Niko Inspiration Center bouw of renoveer je zorgeloos. Van advies over je elektrische installatie tot de keuze van de uitvoering van het schakelmateriaal, in het Niko Inspiration Center overlopen we elke stap.

Als je (ver)bouwt sta je constant voor moeilijke beslissingen. Ga je voor strakke zwarte stopcontacten of mag het iets exotischer, in bamboe bijvoorbeeld? Kunnen we onze verwarming en verlichting slim op elkaar afstemmen? En is de installatie binnen tien jaar nog up to date?

Om op al die vragen een antwoord te bieden, opende Niko het Niko Inspiration Center in hartje Antwerpen. Het is de plek om de slimme oplossingen van Niko te leren kennen en er zelf mee aan de slag te gaan. Het Niko Inspiration Center helpt je op verschillende vlakken:

Inspiratie voor je (ver)bouwproject

Maak kennis met de slimme oplossingen van Niko en krijg uitleg over het comfort en het gebruiksgemak van huisautomatisering. Laat je daarnaast ook inspireren door het design van het Niko schakelmateriaal. Van sneeuwwitte afwerkingen tot een afdekplaat in donkere bamboe: voor elke stijl is er wat wils.

Demo over wat Niko Home Control kan

Test zelf de functionaliteiten van Niko Home Control en krijg praktische uitleg van onze medewerker. In een nagebootste woning leer je het huisautomatiseringssysteem op een interactieve manier kennen, van woon- tot slaapkamer. En ontdek vooral wat het voor jouw woning betekent aan extra comfort.Technisch advies van een Niko expert

Voor de moeilijkere technische vragen is er op woensdagnamiddag een Niko expert aanwezig, die samen met jou bekijkt wat de ideale oplossing is voor jouw project.

Het Niko Inspiration Center is het hele jaar open. Maak een afspraak via de website

 

In samenwerking met Niko

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Niko

Bezoek Niko op Open Bedrijvendag!

Niko groeide in de voorbije 100 jaar uit tot een sterke internationale speler, maar slaagde er oo

Neem je huis mee op vakantie met Niko Home Control

Op vakantie vertrekken en je huis gerust achterlaten? Dankzij Niko Home Control kan het!

Elektrische fiets krijgt eigen stopcontact

Daar waar elektrische fietsen enkele jaren terug nog eerder een uitzondering waren, zie je ze nu

Niko investeert 10 miljoen euro per jaar in digitalisering fabriek

Het familiebedrijf Niko uit Sint-Niklaas, Belgisch marktleider in de productie van elektrisch ins

GRATIS Nieuwsbrief