Batibouw 2018 - Vindt u een steen voor elke stijl

Kom naar Batibouw 2018 in Brussels Expo en bezoek hal 5, stand 511 van Nelissen Steenfabrieken. Daar verrassen wij u met onze uitgebreide, buitenaards mooie collectie gevelstenen. Klassiek, modern, pastorij … Onder het motto ’Een steen voor elke stijl’ heeft u de keuze uit 8 formaten gevelstenen in meer dan 100 kleuren. Die zijn zowel geschikt voor traditioneel metselwerk als voor meer geavanceerde toepassingen zoals verlijmen of vermetselen met dunbedmortel. 

Uitstekende service

Maximale klantvriendelijkheid en -tevredenheid vormen de rode draad bij al onze activiteiten. Dat zeggen wij, maar nadat u onze stand heeft bezocht, zegt u dat ook. U krijgt een helder antwoord op uw vragen, we geven u advies én we zijn van begin tot eind betrokken als u overweegt een eigen woning te bouwen. Kortom: u bent verzekerd van een uitstekende service.

Nieuwe showroom

Ook na Batibouw staat Nelissen Steenfabrieken met alle plezier voor u klaar. Op dit ogenblik bouwen we bij onze fabriek in Lanaken een nieuwe showroom die onze collectie gevelstenen alle aandacht geeft die ze verdienen. Dat is – ook voor u – zeker iets om naar uit te kijken. Houd daartoe onze website in de gaten. Daarop maken we bekend wanneer de opening van de nieuwe showroom plaatsvindt.

Van harte welkom

U bent tijdens Batibouw van harte welkom op onze stand van zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart tussen 10.00 en 18.30 uur en op donderdag 1 maart van 10.00 tot 23.00 uur.

In samenwerking met Nelissen Steenfabrieken

Meer nieuws van Nelissen Steenfabrieken

Binnenmuren die hun steentje bijdragen

Rode keramische snelbouwstenen staan bekend om hun goede thermische en akoestische eigenschappen,

Gevelstenen, de blikvanger van je woning

De gevel van een woning is een eyecatcher.

Isolatie en steenstrips: totaaloplossing

In één beweging je gevel isoleren en een volledig nieuwe look creëren? Dat kan!

GRATIS Nieuwsbrief