Batibouw 2018 - Nieuw op Batibouw: een groots tuinproject

Batibouw pakt dit jaar uit met een vernieuwde editie van de Garden Room. Nieuw dit jaar is dat de tuin zich bevindt in één grote tent. Alles is verwerkt in één groot project: terrastegels, klinkers, beplanting, veranda’s, zwembaden, enzovoort...

Zo krijg je het echte tuingevoel en verdwijnt het showroomgehalte. De voorbije twee jaren bestond de Garden Room uit vier kleine tenten en de tuin was hierdoor grotendeels in open lucht. De nieuwe Garden Room is volledig overdekt door een grote tent die aansluit aan de ingang van paleis 1. In paleis 1 vind je nog meer inspiratie voor je buitenruimte. Het thema van dit jaar is de vier seizoenen. Heb je dit jaar plannen voor je tuin? Ga dan zeker binnen langs de ingang aan paleis 1 en laat je inspireren.

Marshalls presenteert in de Garden Room een exclusieve tegel: een nieuwe keramische tegel met onregelmatige kanten. Door de verouderde kanten en de veelzijdige gedetailleerde prints lijken de tegels net echte natuursteen. Ze zijn beschikbaar in twee kleuren: beige of donkergrijs. Het formaat 80x40 cm is uitzonderlijk voor keramische buitentegels. Het formaat en de onregelmatige kanten maken ze geschikt voor verschillende toepassingen: als terrastegels of als stapstenen in grind of in gras. In de Garden Room kan je ze bewonderen in het gras. Daarnaast vind je nog een 100-tal nieuwe modellen van Marshalls in paleis 1, op stand 1309.

 

In samenwerking met Marshalls

Meer nieuws van Marshalls

Gespot: duurzame bestratingen voor je tuin, terras of oprit

Op zoek naar tegels of klinkers voor je oprit, terras of tuin?

Hoe zelf je oprit aanleggen?

De aanleg van een oprit is een dure zaak. Door dit zelf te doen, bespaar je heel wat geld.

Hoe plaats je een terras in keramische tegels?

Keramische terrastegels zijn heel erg in opmars.

De voordelen van terrastegels in groot formaat

Terrastegels in groot formaat bieden verschillende voordelen: ze zijn strak van uitzicht, doen je

GRATIS Nieuwsbrief