Batibouw 2018 - Bent u ook klaar om de toekomst van ventilatie op Batibouw te ontdekken?

Stoppen met roken, meer sporten, gezonder eten: we maken bij het nieuwe jaar allemaal wel goede voornemens - die veelal geen lang leven beschoren zijn - om gezonder te leven. Maar is dit alles wel voldoende? Wat bijvoorbeeld met gezond wonen? En hoe kunnen we de gezondheid van onze woning én ons gezin ook in de toekomst waarborgen? Gelukkig staan we aan de vooravond van Batibouw, waar u bij Duco in Paleis 12 een antwoord krijgt op al deze vragen. Meer nog: tijdens uw beursbezoek kunt u uitgebreid kennismaken met de toekomst van ventilatie; de essentiële factor in het creëren van een gezonde én energiezuinige leefomgeving.

De wereld die we op vandaag kennen, is continu onderhevig aan veranderingen. De regels worden steeds strenger, de verwachtingen steeds hoger. En dit ervaren we meer dan ooit bij het bouwen of verbouwen van een woning. De energienormen worden aan een TGV-snelheid aangescherpt richting 2020 (BEN) en dat betekent dat ook u noodgedwongen moet blijven kijken naar de nieuwste trends voor een gezond én uiterst energiezuinig woonvolume.

Ventilatie nu ook voor BEN-woningen

BEN-woningen lijken misschien nog veraf, maar bouwen volgens die principes is vandaag al een slimme keuze met 2020 in het vooruitzicht. Naast efficiënte zonwering tegen oververhitting is ventilatie hierbij een wezenlijk onderdeel. Wij bij Duco denken alvast vooruit, steeds met de bouwprofessional én de bewoner als centrale uitgangspunt. Dat bewijs wordt tijdens Batibouw 2018 meer dan ooit geleverd, waar Duco via twee absolute wereldprimeurs gestalte zal geven aan de toekomst van ventilatie. De toekomst van ventilatie is vandaag!

Laat u verrassen op de stand van Duco (Paleis 12, stand 501) en beleef Batibouw als nooit tevoren. Het ganse Duco-team kijkt er alvast naar uit om u op zijn stand te mogen verwelkomen!

 

In samenwerking met Duco Ventilation & Sun Control

Meer nieuws van Duco Ventilation & Sun Control

Doekzonwering voor grotere geveloppervlaktes nieuwkomer in gamma Duco

Gebouwen met grote geveloppervlaktes worden op vandaag nog onvoldoende bediend op het vlak van th

Duco draagt steentje bij aan opvallende make-over KBC Datacenter

Mechelen heeft er een frappant renovatiegebouw bij.

DucoBox Energy als neusje van de zalm voor ventilatiespecialist en bewoner

Ideaal voor toepassing in de energieneutrale woning van de toekomst zorgt deze vraaggestuurde bal

BENOveren en Duco: twee handen op één buik

Stel: u bent, zoals het merendeel van de Vlamingen, in het bezit van een woning die tientallen ja

GRATIS Nieuwsbrief