Wat heeft het Energie & Bouw Weekend te bieden?

Gepubliceerd op
Energieweekend 2017
Energieweekend 2017

BOUWEN te complex geworden? Zo begin je eraan met voorsprong! Kom op 21 & 22 oktober naar de energiebeurs, en neem deel aan infosessies of vraag raad aan professionals van DuBoLimburg. Zij gaan je in maximaal 20 minuten een antwoord geven op al jouw vragen over duurzaam (ver)bouwen!

Op het Energie en Bouw Weekend leer je alles over een gedegen onderhoud van je woningen tijdens verschillende lezingen. Bovendien kunnen de standhouders je het nodige advies geven. En investeren in onderhoud rendeert, want door te voorkomen dat je problemen tijdig aanpakt, vermijd je torenhoge kosten op lange termijn en hou je je woning in topconditie.

ENERGIEBEURS

Isoleren, energiezuinige verwarming, verlichting, bouwsystemen, ventilatie, energie, advies, luchtdichtheid, stabiliteit, daken, vocht, zonnepanelen, ramen,..

INFOSESSIES (vooraf inschrijven is niet nodig!)

De infosessies vinden plaats op zaterdag en zondag.

13u

Funderingen, balken en draagvloeren voor beginners

SOS Ingenieur

13u

Wat is co-housing en wat zijn de voordelen?

Co-housing Limburg

14u

Wettelijke verplichtingen bij (ver)bouwen

BTV

14u

Houtskeletbouw do's en dont's

Intopioa

14uOorzaken van vocht in de woningAquatec

15u

Fotovoltaïsche zonne-installatie (PV) Zin en onzin

Dubolimburg & Dialoog

16u

Hoe zelfbouwers met juiste begeleiding 50% kunnen besparen

Intopie

16u

Hoe goed onderhoud jij je woning ?

Centrum Duurzaam Bouwen

16u

Energiezuinige renovatie

Gezinsbond

Informatie vragen aan de infobaak en quickscan reserveren

Tijdens het energieweekend kan je op het advieseiland terecht voor al je concrete vragen over comfortabel en energiezuinig bouwen. Kom ontdekken wat wij voor je portemonnee en je wooncomfort kunnen doen.

Onze professionals van DuboLimburg geven in maximaal 20 minuten een antwoord op jouw concrete vragen over duurzaam (ver-)bouwen. Heb je een bouwplan? Foto's? Een schets? Neem die zeker mee: aan de hand hiervan krijg je een advies op maat, compleet met subsidiemogelijkheden en praktische tips en tricks. Een gratis Quickscan op het Energieweekend van 21 en 22 oktober kan enkel na afspraak. Contacteer Dubolimburg via T 011-39.75.75 of via info@dubolimburg.be.Vergeet niet je naam, telefoonnummer en voorkeurdag te vermelden.

Plaats

Centrum Duurzaam Bouwen
Schachtplein (parking)
3550 Heusden-Zolder

Data en openingsuren

21-10-2016:        12-18 uur
22-10-2016:        12-18 uur

Meer info, klik hier