Bis Beurs 2017 - Ontdek alle nieuwigheden van Bticino

Tijdens bis beurs 2017 kom je op de stand van Bticino ogen tekort! Domotica voor iedereen met de app MyHOME_Up, een slimme thermostaat met Smarther en nieuwe trendy afwerkingen in Axolute Air en LivingLight Air schakelmateriaal. 

Schakelmateriaal

Op zoek naar de perfecte combinatie van exclusief design, technologische innovatie en creatieve functionaliteit? Of je nu kiest voor de afdekplaten in LivingLight Air of Axolute Air, je gaat voor moderne accessoires die perfect passen in elk hedendaags interieur. De monochrome afwerking kende je al, maar nu brengt BTicino in beide assortimenten twee nieuwe afwerkingen: Soft en Brushed.

Bis Beurs 2017 - Bticino axulote air new

Thermostaat

Smarther is een thermostaat met geïntegreerde WiFi: continue connectiviteit die maximaal comfort garandeert, ongeacht waar je bent. Daarbovenop maakt de achterliggende technologie de elegante thermostaat functioneel en gebruiksvriendelijk.

Van complexiteit is hier geen sprake. Gewoon de thermostaat aanraken om de verwarming of koeling te activeren en de temperatuur aan te passen. Voor een slim verwarmingsbeheer  - en dus een lager energieverbruik -  stel je het juiste programma in, thuis of op verplaatsing. Al dat gebruiksgemak vanop je smartphone en de gratis BTicino Thermal App, die dankzij zijn geo-locatiefunctie altijd weet waar je bent.

Een witte look met glaseffect, een discreet maar helder display… Smarther past in elk interieur.

Domotica-app

Eén enkele app om eenvoudig alle apparaten in je domoticasysteem te integreren en te beheren vanop je tablet of smartphone: dat is MyHOME_Up. Makkelijk en intuïtief.

Eens het systeem geactiveerd is, is dezelfde app klaar voor gebruik. Je kan zelf scenario’s maken:

  • op basis van tijd, zoals ’s avonds het neerlaten van de rolluiken,
  • op basis van conditie, bijvoorbeeld voor het intrekken van luifels wanneer het gaat regenen,
  • op basis van geolocatie, zoals voor het uitschakelen van de verwarming wanneer je op 2 km van je huis verwijderd bent.

Ben je zelf niet thuis, word je via sms of e-mail verwittigd van zodra een scenario wordt geactiveerd. De app laat bovendien de integratie toe van derde partijen in de scenario’s, zoals muziekdistributie, intelligente lampen en smart tv.

Meer ontdekken? Bezoek de BIS-beurs van 7 tot en met 15 oktober in Flanders Expo en kom langs op de BTicino-stand n° 5218.

In samenwerking met BTicino

Meer nieuws van BTicino

Nieuwe mogelijkheden in de geconnecteerde woning

Muziek, de ideale sfeerbrenger in huis. Wie houdt er niet van? Iedereen toch!

Weet steeds wie voor je deur staat

Stel je voor: je werkdag zit erop en net wanneer je met een glaasje wijn in de zetel zit om naar

Batibouw 2018 - HOMETOUCH is het nieuwe touchscreen van Bticino

HomeTouch is het nieuwe 7” touchscreen van BTicino.

Bespaar in alle comfort met een slimme designthermostaat

Je verwarming thuis later laten aanspringen omdat je moet overwerken.

GRATIS Nieuwsbrief