Vaillant maakt 11 winnaars gelukkig met een uniek Denis Meyers-kunstwerk

Vaillants BATIBOUW 2017-wedstrijd bleek een groot succes. Elf dagen BATIBOUW: elf gelukkige winnaars van een originele creatie van de hand van urban artist Denis Meyers. Die zijn nu alle elf gekend!

Aandachtstrekker

Elf dagen lang zorgde het Denis Meyers-kunstwerk ‘Green iQ’ voor een bijzondere blikvanger op Vaillants BATIBOUW 2017-stand. Het opvallende werk bestond uit 27 ecoTEC exclusive Green iQ frontpanelen die de Brusselse street artist voorzag van originele opschriften die verwijzen naar duurzaam energiegebruik. Elk frontpaneel op zich vormt een unieke creatie. Op BATIBOUW was het kunstwerk voor de laatste keer in zijn geheel te bezichtigen, want iedere dag viel er een van deze panelen te winnen.

Bekijk hoe het kunstwerk ‘Green iQ’ van Denis Meyers tot stand kwam.

Groot succes

Heel wat bezoekers namen deel aan de wedstrijd: 880 in totaal. Van ‘Life is happiness with you’ over ‘We design our life’ tot ‘Design with respect for the planet will protect our quality of life’, het ontbrak hen niet aan inspiratie om de magneten op de reuzegrote ecoTEC exclusive tot originele quotes te herschikken. Daar een leuke pose bij aannemen, en klik! Dagelijks koos een jury uit de nieuwe verzameling foto’s het leukste beeld als ‘winnaar van de dag’. 

Intussen zijn de winnaars gekend. Zij genieten binnenkort van een origineel stukje ‘Green iQ’ in huis.

Bekijk de resultaten!

Zien wat er zoal voor de camera van de Vaillant-fotobooth gebeurde? Bezoek onze BATIBOUW facebookpagina! Daar lachen onze winnaars u toe en vindt u ook het volledige overzicht van de 880 wedstrijddeelnames.

In samenwerking met Vaillant

GRATIS Nieuwsbrief