Batibouw 2017 : Niko lanceert krachtigste smart USB-lader op de markt

Op Batibouw 2017 lanceert Niko zijn gloednieuwe smart USB-lader, meteen de krachtigste op de markt. Deze inbouw USB-lader biedt niet alleen een mooie en comfortabele oplossing voor de overvloed aan opladers in huis, door het laadvermogen van 3,5A kunnen zelfs 2 toestellen tegelijkertijd op volle kracht opgeladen worden. 

Alle toestellen die via USB opladen, kunnen niet alleen snel en op hetzelfde vaste oplaadpunt geladen worden. De nieuwe lader is ook slim. Hij gedraagt zich alsof hij de ‘originele’ oplader van het apparaat is. De USB-lader detecteert welk toestel aangesloten is en laadt het vervolgens op de snelste manier op. Deze nieuwe telg in het Niko assortiment is trouwens USB-C compatibel, waardoor hij meteen mee is met de nieuwe USB-standaard.

Ook de installateur doet zijn voordeel met deze nieuwe generatie van smart USB-laders. De lader laat zich immers net zo snel en gemakkelijk installeren als een stopcontact en kan in dezelfde kring worden aangesloten. De USB-lader wordt afgewerkt met een afdekplaat uit de Niko Pure, Niko Intense of Niko Original reeks. Zo past hij mooi bij de rest van het schakelmateriaal in huis.

De nieuwe smart USB-lader van Niko is vanaf 1/4/2017 verkrijgbaar bij de groothandel en kost €45,84  (exclusief btw). Hij voldoet ruimschoots aan de strengste Europese energie-efficiëntienormen.

Referentiecode:

  • Smart USB-lader met klauwen => 420-00510 (België)
  • Smart USB-lader zonder klauwen => 420-00511 (Nederland) 
In samenwerking met Niko

Meer nieuws van Niko

Met Niko Home Control heb je voor een kleine meerprijs veel meer comfort en mogelijkheden

In 2014 verhuisden Anthony en Heidi naar een nieuwbouwwoning.

Niko pure dark bamboo - Een luxueuze, exotische & donkere schakelaar!

Vanaf 2018 zullen donkere tinten de plaats innemen van de lichte.

We breiden Niko Home Control nog constant uit. Zonder kappen of breken.

Sofie (30) en Steven (35) wonen al 3 jaar in hun nieuwe woning. Toch is ze nog niet af.

Slimme schakelaars van Niko om slim te renoveren!

Een slimmer huis zonder grote renovatiewerken?

Gratis documentatie van Niko

GRATIS Nieuwsbrief