Kermi Walk-In Basic : individueel, variabel, speciaal

De badkamer wordt steeds meer het middelpunt van onze woonomgeving, onder de vorm van ons eigenste vluchtoord, waarin we afstand kunnen nemen van de dagdagelijkse beslommeringen en ons ontspannen en op kracht komen.

Hier in het bijzonder is de wens groot zijn eigen persoonlijke levenssfeer te cultiveren en een heel persoonlijke inrichting te verwezenlijken. Daardoor zijn speciale, individuele, doch betaalbare oplossingen in het douchebereik en spatwaterafdichting steeds meer gevraagd. Kermi stelt ook hier nieuwe maatstaven wat betreft de individuele aankleding van de badkamer.

In het standaardgamma biedt Kermi u nu de aantrekkelijk geprijsde Walk-In Basic aan. Leverbaar in hoogwaardig enkel helder veiligheidsglas van 8 mm dik volgens DIN EN 12150, optioneel met de onderhoudsvriendelijke KermiClean laag. Het slanke aantrekkelijke geëloxeerde aluminium muurprofiel is afgewerkt in zilver hoogglans en is eventueel volledig in de muur in te werken, zodat alleen het glas zichtbaar is.

Met standaardbreedtes tot 1,80 m en een standaardhoogte van 2 m heeft men veel inplanningsmogelijkheden, en de 20 mm verstelbereik in het muurprofiel laat veel aanpassingen in de breedte en opvang van schuine muren toe.

De Walk-In Basic is, in combinatie met een betegelde douchevloer of gemonteerd op een extravlakke douchebak die ingebouwd is op vloerniveau, een aantrekkelijke combinatie..

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie?

Spiegeltje, spiegeltje aan de... (douche)wand

Na het douchen en stylen in de badkamer in de ochtend, gooit men graag een onderzoekende blik in

Door de markt verkozen als beste douchedeur

Kermi is een internationaal georiënteerde producent en een van de toonaangevende producenten van

GRATIS Nieuwsbrief