Kermi Walk-In Basic : individueel, variabel, speciaal

De badkamer wordt steeds meer het middelpunt van onze woonomgeving, onder de vorm van ons eigenste vluchtoord, waarin we afstand kunnen nemen van de dagdagelijkse beslommeringen en ons ontspannen en op kracht komen.

Hier in het bijzonder is de wens groot zijn eigen persoonlijke levenssfeer te cultiveren en een heel persoonlijke inrichting te verwezenlijken. Daardoor zijn speciale, individuele, doch betaalbare oplossingen in het douchebereik en spatwaterafdichting steeds meer gevraagd. Kermi stelt ook hier nieuwe maatstaven wat betreft de individuele aankleding van de badkamer.

In het standaardgamma biedt Kermi u nu de aantrekkelijk geprijsde Walk-In Basic aan. Leverbaar in hoogwaardig enkel helder veiligheidsglas van 8 mm dik volgens DIN EN 12150, optioneel met de onderhoudsvriendelijke KermiClean laag. Het slanke aantrekkelijke geëloxeerde aluminium muurprofiel is afgewerkt in zilver hoogglans en is eventueel volledig in de muur in te werken, zodat alleen het glas zichtbaar is.

Met standaardbreedtes tot 1,80 m en een standaardhoogte van 2 m heeft men veel inplanningsmogelijkheden, en de 20 mm verstelbereik in het muurprofiel laat veel aanpassingen in de breedte en opvang van schuine muren toe.

De Walk-In Basic is, in combinatie met een betegelde douchevloer of gemonteerd op een extravlakke douchebak die ingebouwd is op vloerniveau, een aantrekkelijke combinatie..

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Knappe trends voor douchewanden

De badkamer, je eigen oase van rust na een stressvolle dag.

Zo houd je je douchewand spic en span!

Een douche nemen kan verkwikkend zijn.

Het gordijn gaat open voor de glazen badwanden van Kermi!

Iedereen die in het bad een douche neemt kent het probleem.

Pure ontspanning in je eigen privé-wellness

Waarom naar een duur wellnessresort rijden, als u thuis uw eigen wellnessoase kunt creëren.

GRATIS Nieuwsbrief