Batibouw 2017 : Krijg tot € 300 voor je ramen en deuren

Wie voor Deceuninck Zendow#neo Premium-ramen of -deuren in kleur kiest, maakt een slimme keuze, want met deze superisolerende profielen bespaar je maximaal op energie, zonder in te boeten aan design, comfort of kleur. Integendeel. En je portemonnee geniet mee. Want naast de maximale besparing op je energiefactuur en de financiële stimuli vanwege de overheid, geeft Deceuninck bouwers of verbouwers (in spe) dit jaar nog een extra financieel duwtje in de rug.

Deceuninck Zendow#neo Premium

Deceuninck Zendow#neo is de naam van het gamma raam- en deurprofielen waarop Deceuninck zijn unieke Linktrusion®-technologie toepast. Die Linktrusion® -technologie zorgt voor een efficiënter grondstofgebruik, een 100% recycleerbaar product en – het allerbelangrijkst – voor thermische prestaties die bij Deceuninck Zendow#neo Premium tot 35% beter zijn dan bij ‘gewone’ pvc-profielen, die - behalve voor hun uitstekende prijskwaliteitverhouding - nochtans bekend staan voor hun hoge isolatiewaarde.

Door toepassing van de Linktrusion®-technologie kunnen bovendien slankere en strakkere raam- en deurelementen worden gemaakt. Het antwoord op de vraag van bouwers en verbouwers die ramen of deuren willen die het eigentijds karakter van hun huis bevestigen.

Daarnaast kunnen dankzij de Linktrusion®-technologie ook hogere en bredere ramen en deuren worden geproduceerd. Dat betekent meer licht naar binnen en meer zicht naar buiten.

Uitgebreide kleurenwaaier

Deceuninck heeft raam- en deurprofielen die niet enkel qua vorm maar ook qua structuur en kleur perfect met elk huis matchen. Nu zelfs meer dan ooit. Want sinds dit jaar zijn de Zendow#neo-ramen en -deuren verkrijgbaar in tal van nieuwe kleuren. Tel die bij de verschillende foliekleuren, de verschillende coatings en de massakleuren waarin de ramen en deuren van Deceuninck al beschikbaar waren en je vindt in het gamma Deceuninck Zendow#neo ongetwijfeld precies die kleur en die structuur die perfect bij je woning past.

Om heel waarheidsgetrouw in te schatten hoe mooi uw woning er zal uitzien met (schuif)ramen of (schuif)deuren van Deceuninck, is er ook de online-kleurensimulator. Die werkt voor nieuwbouw maar ook voor renovatie. Het enige wat je hoeft te doen, is surfen naar www.deceuninck.be en de kleurensimulator te openen. Voor nieuwbouw is er keuze uit een aantal types woningen, voor renovatie hoeft u enkel een foto van uw (toekomstig) huis op te laden. Telkens is het resultaat een realistische simulatie van de kleur van uw toekomstige ramen en deuren.

Cashbackactie

Meer kleur en design, meer personalisatie, meer isolatie, meer zicht en meer licht, maar ook nog meer geld dat je – bovenop de besparing op je energiefactuur en de financiële premies vanwege de overheid – uitspaart…

Dankzij de cashbackactie die Deceuninck voert op de Zendow#neo Premium-serie in kleur krijgen particuliere bouwers en verbouwers  bij aankoop van minimum 10 Zendow#neo Premium -ramen en/of -deuren in kleur maar liefst 300 euro terugbetaald. Bij aankoop van 5 t.e.m. 9 Zendow#neo Premium-ramen en/of -deuren in kleur is dit 100 euro.

De cashbackactie op  Deceuninck Zendow#neo-ramen of -deuren in kleur loopt vanaf 16 februari 2017 tot 28 februari 2018. Alle info en voorwaarden staan op www.deceuninck.be.

In samenwerking met Deceuninck NV

Meer nieuws van Deceuninck NV

Deceuninck geeft er een lap op!

Wie nieuwe ramen of deuren koopt, wil waar voor zijn geld.

Nieuwe terrasplank Majestic van Deceuninck

De nieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank werd speciaal ontwikkeld om aan de allerhoogste eisen o

Nieuwe ramen? Win 1 jaar gratis ruiten wassen

Wie bouwt of renoveert, moet heel wat keuzes maken: functionele, energetische en esthetische.

Geef inbrekers geen enkele kans - Deceuninck Zendow#neo Premium

Vrijdag 27 oktober wordt in België en in Nederland uitgeroepen tot de ‘1 dag niet’-dag.

GRATIS Nieuwsbrief