Batibouw 2017 : Hoe berg jij je 1240 keukenspullen op?

Het huishouden combineren met een gezin én een carrière wordt een steeds grotere uitdaging. Om een chaotische levensstijl te vermijden, moeten we meer nadenken over de praktische inrichting van ons huis. Van Hoecke, expert in functioneel meubelbeslag, geeft met het vernieuwde merk ORGALUX verschillende oplossingen voor een opgeruimd bestaan én confronteert je op Batibouw met je 1240keukenspullen. 

1240

Dat is het aantal spullen die jouw keuken bevat. Geen wonder dat je het overzicht verliest! Je keuken ziet er dan ook snel ongeorganiseerd en niet uitnodigend uit. Nochtans heeft je omgeving, volgens de oosterse filosofie Feng Shui, heel wat invloed op je. De regels van de Feng Shui zeggen dat je harmonie in je leven brengt door ook je woning harmonieus in te richten. Zo heeft ook een ordelijke keuken een positieve invloed op je gemoedstoestand. Rondslingerende keukenspullen en rommelige lades zijn dus not done als je een frisse geest wilt. De lade-indelingen en keukenhulpjes van ORGALUX dwingen je om orde te creëren én te behouden.

Van Hoecke confronteert de bezoeker op Batibouw met al z'n keukenspullen door ze letterlijk tentoon te stellen. Open de lades en kasten en kijk hoe je al deze spullen juist opbergt. 

Orde in je hoofd

De praktische keukenhulpjes en lade-indelingen van ORGALUX zorgen voor orde in je woning én in je hoofd. Maar Van Hoecke begrijpt dat een moderne en realistische setting broodnodig is bij het presenteren van dergelijke producten. Daarom wordt ORGALUX op Batibouw voorgesteld in een hippe loftomgeving met een hoge lifestylefactor. Op die manier koppelt ORGALUX moderne ladeoplossingen aan een moderne levensstijl. Een realistische, leefbare omgeving die de huidige tijdsgeest mooi representeert.

Chaos bestrijden

Tijd met het gezin doorbrengen, een carrière uitbouwen, een hobby uitoefenen én een huis onderhouden: het is vandaag geen simpele klus om dat allemaal te combineren. Van Hoecke toont verschillende oplossingen om orde in huis te brengen, zodat je je kunt focussen op de belangrijke zaken in je leven.

Volg je intuïtie

Met de lade-indelingen en keukenhulpjes van ORGALUX wordt het een tweede natuur om alles ordelijk te houden in huis. Je gaat op een intuïtieve manier opruimen en ordenen. Zo biedt de kruidenhouder een duidelijk overzicht in je kruidenlade, waardoor je snel het juiste potje terugvindt.

Ook de bestekindelingen creëren overzicht in de keuken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als staal, hout en kunststof, en vinden dan ook een plaats in zowel een moderne, landelijke als klassiekere keuken. Ook buiten de keuken bewijst ORGALUX zijn nut.

De eenvoudig afwasbare lade-indelingen lenen zich bijvoorbeeld perfect tot gebruik in de badkamer om je make-up, flacons, flesjes en andere verzorgingsproducten te rangschikken. Zelfs in de dressing helpen ze je dassen, handschoenen, lingerie of horloges netjes te ordenen.

Wist je dat je drie jaar van je leven in de keuken doorbrengt? Een praktische indeling van je keuken is dus essentieel om er een aangename omgeving van te maken.

 

In samenwerking met Blum

Meer nieuws van Blum

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewe

Maak een proefrit in je nieuwe keuken met Blum

Een nieuwe keuken kiezen is allesbehalve eenvoudig.

GRATIS Nieuwsbrief