Maak kennis met bouwcoach BEN!

Gepubliceerd op 20 Januari 2015
Iedereen BEN - bijna energieneutraal
Iedereen BEN - bijna energieneutraal
Iedereen BEN
Iedereen BEN

Om kandidaat-bouwers aan te sporen om vandaag al Bijna-EnergieNeutraal (BEN) te bouwen,  lanceerden Recticel Insulation, ISOVER, Wienerberger, Viessmann, Saint-Gobain Glass, Deceuninck en RENSON begin oktober de website www.IedereenBen.be. Hierop loodst coach Ben de surfer doorheen de verschillende stappen om je woning BEN te maken.

Voor interactievere info op maat is er de Iedereen Ben-Facebookpagina of de wekelijkse Iedereen Ben-nieuwsbrief. Wie echt face-to-face-advies wil ten slotte, kan terecht op de stands van de Iedereen Ben-partners op Batibouw 2015.

Iedereen Ben!

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Maar waarom zou je tot dan wachten om BEN te bouwen als dat nu al probleemloos kan? Zo win je immers meteen al de strijd tegen de energiefactuur en is je woning later veel meer waard. Bovendien kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli.

Op de nieuwe website www.IedereenBen.be loodst coach Ben je doorheen de verschillende stappen om je woning BEN te maken. Van ‘dak en vloer’, over ‘buitenmuren’, ‘glas, ramen en deuren’ en ‘ventilatie’ tot ‘verwarming en hernieuwbare energie.’ Bij elk van die stappen wordt op een overzichtelijke manier informatie gegeven over de wettelijke vereisten, mogelijke oplossingen, verdelers…

Wie de uitdaging wil aangaan om vandaag al een nieuwe woning te bouwen die beantwoordt aan de normen van morgen, wordt door coach Ben niet alleen op de website geholpen, maar ook op de Facebookpagina van Iedereen Ben. Daar worden regelmatig heel wat nuttige tips & tricks om BEN te bouwen gepost en worden fans op de hoogte gehouden van alle actuele nieuwsberichten ter zake.

Via de website kan je je ook inschrijven op een wekelijkse Iedereen Ben-nieuwsbrief waarin coach Ben iedereen met bouwplannen 15 weken lang door de vaak verwarrende jungle van overwegingen en beslissingen loodst.

En op Batibouw 2015 kan je ook heel persoonlijk in contact komen met coach Ben…

Coach BEN op Batibouw

Op de stands van Recticel Insulation (stand 5.311), Wienerberger (stand 5.309), Viessmann (stand 12.117), Saint-Gobain Glass (stand 4.105), Deceuninck (stand 4.212) en RENSON (stand 4.314) zal op Batibouw een Iedereen Ben-pancarte staan die alle bezoekers met vragen over Bijna-EnergieNeutraal bouwen aanspoort om ze – vrijblijvend – op de stand te stellen. 

Bij elke Ben-pancarte zullen postkaartjes liggen met algemene info over www.IedereenBen en een  grondplanflyer waarop de ligging van de Batibouwstanden van de verschillende Ben-partners aangegeven staat. Zo kan elke Batibouwbezoeker zijn eigen Iedereen Ben-parcours uitstippelen.

Meer info

www.IedereenBen.be

www.facebook.be/IedereenBen