Unieke verwisselbare VELUX plooigordijnen

Hand in hand met VELUX dakvensters gaan ook de originele VELUX gordijnen. Het merk breidt zijn gamma regelmatig uit met nieuwe modellen en kleuren die steeds blijven inspireren. Op Batibouw 2015 lanceert VELUX een gloednieuw model: het plooigordijn. Deze elegante gordijnen zijn makkelijk verwisselbaar en verkrijgbaar in 20 natuurlijke kleuren of in één van de 6 fascinerende designuitvoeringen van Scholten & Bajings.

De voordelen van VELUX plooigordijnen zijn legio. Vooreerst zijn ze vlot en perfect passend te plaatsen in hun slanke profielen dankzij het Pick&Click ® systeem waarmee de VELUX dakvensters zijn uitgerust. Ze kennen een flexibele positionering waardoor je exact kan bepalen hoeveel direct daglicht je wenst binnen te laten. Doordat er geen zichtbare koorden loshangen is het systeem uitermate kinderveilig. En, wat de gordijnen helemaal uniek maakt: ze zijn makkelijk afneembaar waardoor ze eenvoudig kunnen worden gereinigd en/of vervangen naar trend, seizoen of gewenste sfeer.

De 20 trendy uitvoeringen bevatten zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen in een zacht, natuurlijk kleurenpalet. Ze laten stuk voor stuk toe een eigen, unieke sfeer te creëren.

Daarbovenop liet VELUX een designcollectie ontwerpen door de Amsterdamse designers Scholten & Baijings, die internationaal faam genieten dankzij hun uitgelezen gevoel voor kleur, esthetiek en rijke details. De plooigordijnencollectie door Scholten & Baijings is geïnspireerd door het thema “van dageraad tot schemer” en biedt 6 moderne designuitvoeringen in verbluffende kleuren, zowel in licht-blokkerende, dichte stoffen, als in licht-regulerende, transparante stoffen.

Belgische primeur op Batibouw 2015

Richtprijs: Plooigordijn vanaf €80 exclusief BTW, afneembare stoffen vanaf € 40 exclusief BTW

Kleuren: verkrijgbaar in 20 natuurlijke kleuren en 6 designmotieven

Beschikbare afmetingen: verkrijgbaar in alle standaardmaten VELUX dakvensters voor hellende daken.

In samenwerking met VELUX

Meer nieuws van VELUX

Dakvenster 20 jaar of ouder? Dan is vervangen voordelig voor jou!

De nieuwste generatie VELUX dakvensters verslaan hun voorgangers op heel wat vlakken.

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften

Vervolledig uw dakvenster met een gordijn volgens uw behoeften: verduisteren, bescherming tegen d

Een slimmere en gezondere woning!

Stel u voor dat uw dakvensters automatisch frisse lucht binnenlaten wanneer dat nodig is.

GRATIS Nieuwsbrief