Ontdek Comboprime Home isolatie

Comboprime Home is een nieuw isolatiesysteem met gipskarton voor muren, plafonds en hellende daken, speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. Hiermee kunt u vlot binnenruimtes isoleren en ze meteen verder afwerken.

Comboprime Home isolatieplaten zijn uitstekend geschikt voor het isoleren van elke binnenruimte. Zo kunt u ze gebruiken om uw zolder te isoleren en meteen verder af te werken. Deze kleine platen hebben bovendien een afwerking in waterwerend gipskarton (12,5 mm). Hierdoor kunt u ze ook gebruiken in vochtige ruimtes, zoals een badkamer of een keuken. Tussen het gipskarton en de PIR-plaat is er bovendien een dampscherm. De gipsplaten hebben afgeschuinde zijden voor een naadloze afwerking.

Ook als u een grote ruimte isoleert, wilt u dat het vooruit gaat. Speciaal daarvoor zijn er twee kamerhoge formaten beschikbaar. Ze zijn allebei 260 cm lang en meten 60 cm of 120 cm in de breedte. Met de smalle platen (60 cm breed) kan u handig door kleine en smalle openingen geraken. Zo kan u alle binnenruimtes snel en efficiënt isoleren. Comboprime Home isolatie is geschikt als zolder-, muur- en plafondisolatie.

U wilt uw binnenruimte isoleren en onmiddellijk verder afwerken. En u wilt ook zeker zijn van uw rendement. Daarom is Comboprime Home zo interessant. U weet dat u zelf alles vlot kunt monteren, en dat uw muur, plafond, zolder of hellend dak meteen klaar is voor verdere afwerking. Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning, want Comboprime Home is topkwaliteit isolatie waardoor u dag in dag uit bespaart op uw energieverbruik. Recticel Insulation is trouwens de enige fabrikant van PIR-isolatieplaten met het onafhankelijke Keymark-kwaliteitslabel. Een extra zekerheid!

Bezoek Recticel Insulation op Batibouw (stand 5-311) en ontdek er het nieuwe isolatiesysteem Comboprime Home.

In samenwerking met Recticel Insulation

Meer nieuws van Recticel Insulation

Terras of dak isoleren: te weinig ruimte voor isolatie, wat nu?

Hoe isoleer je een plat dak of terras, wanneer de ruimte daarvoor heel beperkt is?

Recticel levert isolatie voor innovatieve woning geprint in 3D

Kamp C, het Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw van de Provincie Antwerpen, bouwt b

Buitengevelisolatie: bespaar tot 25% energie dankzij een doorlopend isolatieschild

Door de buitenmuren van je woning te isoleren, kun je tot 25% energie besparen.

Isolatiebarometer: bijna elke woning in België moet tegen 2050 aangepakt worden. Wat betekent dit voor jou?

Om tegen 2050 de Europese energiedoelstellingen te halen, moeten bijna alle Belgische woningen on

GRATIS Nieuwsbrief