Nieuw en uniek bij Dovy : Kerngekleurde frontlaminaat

Het sterke laminaat is reeds lange tijd gekend. Vorig jaar ontwikkelde Dovy Keukens het nieuwe frontlaminaat en ter gelegenheid van zijn 35ste verjaardag in 2015 lanceert het bedrijf een exclusieve en gloednieuwe reeks frontlaminaat die tot in de kern is gekleurd.

Laminaat

Dat laminaat veel sterker is dan het flitterdunne melamine bewijst Donald Muylle keer op keer in de TV-spotjes waarbij hij 2 plankjes tegen elkaar slaat. Het plankje met melamine vertoont diepe groeven, terwijl het plankje met laminaat intact blijft. Heel stevig materiaal dus voor de afwerking van keukenkasten en herkenbaar aan het fijne donkere lijntje.

Van laminaat naar frontlaminaat

Dovy blijft verder innoveren en ontwikkelde eveneens frontlaminaat. Bij frontlaminaat zit de afboording van de kastdeuren tussen de laminaatlagen aan de voor- en achterzijde. Dat maakt dat het fijne donkere lijntje er wel nog is, maar niet zichtbaar aan de voorzijde van de kastdeuren als je er frontaal op kijkt. Dit zorgt voor een strakkere, moderne look van uw keuken.

Exclusieve reeks binnen frontlaminaat

Vandaag gaat Dovy nog een stapje verder en ontwikkelde een exclusieve reeks met 6 nieuwe kleuren binnen frontlaminaat. De kleuren ‘White Core’, ‘Zand Beige’, ‘Crema’, ‘Cashmere’, ‘Light Grey’ en ‘Kiezelgrijs’ vervolledigen het exclusieve gamma.

Het betreft een speciale uitvoering binnen het gamma frontlaminaat van Dovy,  waarbij de kern van het laminaat in de massa gekleurd is.  Op die manier wordt er kleur-op-kleur gewerkt en is het fijne donkere lijntje - voor zij die zich daaraan storen want dat is de echtheid van het laminaat - helemaal niet meer zichtbaar, niet frontaal en niet meer van opzij. De nieuwe reeks, ‘Solid’ genaamd, werd heel bewust beperkt gehouden om ze een exclusief karakter te verlenen.

Voor elk wat wils aan dezelfde prijs

Wel of geen zwart lijntje? Een gedeeltelijk zichtbaar zwart lijntje of helemaal niet zichtbaar? Dovy creëerde voor elk wat wils, maar steeds met behoud van de oersterke kwaliteit aan een betaalbare prijs. Immers, zowel frontlaminaat als de exclusieve reeks ‘Solid’ worden momenteel aangeboden aan een heel scherpe lanceringsprijs.

Een keuken in ‘White Core’ frontlaminaat wordt in première voorgesteld op de Batibouwbeurs en is ook te bewonderen in de 19 Dovy-toonzalen.

In samenwerking met Dovy Keukens

Meer nieuws van Dovy Keukens

Gespot: slimme opbergoplossingen voor de eigentijdse keuken

Veel opbergruimte creëren in je keuken, zonder bewegingsruimte op te offeren?

Dovy 40 jaar: doe mee aan hun challenge en pak leuke prijzen!

Dovy blaast dit jaar 40 kaarsjes uit, en dat vieren ze samen met jou!

Al 40 jaar denkt Dovy met je mee!

Dovy blaast dit jaar 40 kaarsjes uit.

Een werkblad op maat van je keuken en budget? Dit moet je weten

Eén van de twistpunten bij het kiezen van een keuken: het werkblad.

GRATIS Nieuwsbrief