Oplossingen voor nieuwbouw of grote renovaties

Goed nieuws voor iedereen die een nieuwe woning wil bouwen of zijn woning grondig wil verbouwen en daarbij de natuur een warm hart toedraagt!

De Daikin Altherma Integrated Solar Unit voegt zich toe aan het gamma en heeft standaard de nodige aansluitingen voor thermische zonnepanelen. Hiermee biedt deze unit een totaaloplossing en wordt de Daikin Altherma Integrated Solar Unit het neusje van de zalm op gebied van energiebesparende oplossingen.

De Daikin Altherma Integrated is dé referentie als het aankomt op lucht-water warmtepomptechnologie. Deze unit wordt voorgesteld als oplossing voor situaties waarbij men geen beroep doet op zonne-energie. De nodige warmte wordt onttrokken aan de lucht en overgebracht naar een binnenunit om leefruimtes te verwarmen en sanitair warm water te voorzien.

Binnen het gamma grond-water warmtepompen wordt de Daikin Altherma Geothermie naar voren geschoven, die warmte uit de aarde haalt en verder verwerkt. Het derde type beschikbare systemen zijn de lucht-lucht warmtepompen die, zonder tussenkomst van water, de warmte uit de buitenlucht halen en de leefruimtes op de gewenste temperatuur brengen. Zij kunnen al dan niet in combinatie met de andere Daikin warmtepompen worden geïnstalleerd.

Deze drie types warmtepompen van DAIKIN bieden een pasklaar antwoord op de stijgende vraag naar energiezuinige producten die gebruikmaken van hernieuwbare energiebronnen. Bijkomend worden ze gekenmerkt door een beperkt energieverbruik en lage CO2-uitstoot aangezien ze het merendeel van hun energie uit de buitenlucht halen.

In samenwerking met Daikin Belux nv

Meer nieuws van Daikin Belux nv

De Daikin warmtepomp convector: een nieuwe aanpak voor huiselijk comfort

De Daikin Altherma warmtepomp convector kan zowel gebruikt worden om te koelen als te verwarmen e

Daikin scoort met zwart: nieuwe design lucht/lucht warmtepomp

Daikin stelt op Batibouw het vernieuwde en uitgebreide gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen voo

Nieuw op de markt: Daikin Altherma 3 H Hoge Temperatuur warmtepomp

Daikin lanceert de Daikin Altherma 3 H HT, zijn nieuwste hoge temperatuur lucht/water warmtepomp

Het assortiment Daikin Altherma 3rd generation-warmtepompen groeit Energiezuinige verwarming voor superieur comfort

Het Daikin Altherma gamma bestaat uit verschillende warmtepompoplossingen voor nieuwbouwprojecten

GRATIS Nieuwsbrief