Maak kennis met de nieuwe generatie keukenkasten

24/01/2016

Of je huishouden nu groot of klein is, we hebben nooit genoeg ruimte in onze keukenkasten om de voorraad kwijt te kunnen. Blum, specialist in meubelbeslag, lades, klapdeuren en opbergen, neemt dit vraagstuk onder de loep en pakt uit met verschillende oplossingen voor bergruimte in de (bij)keuken. Ontdek o.a. de Space Tower. Het ruimtewonder voor elk formaat keuken.

 

Een gewone voorraadkast kennen we allemaal. Schapjes vol producten met natuurlijk in de achterste uithoek dat ene blikje tomatenpuree waar je net naar op zoek was. Bij een grote schoonmaak van je keukenkasten diep je producten op die de houdbaarheidsdatum al tijden zijn gepasseerd, omdat ze in vergetelheid wegkwijnden achteraan het schap. Je kunt in de traditionele keukenkasten veel kwijt, maar er moet een manier zijn om makkelijker bij die producten te kunnen en overzicht te houden van wat je in huis hebt.

30 % meer opruimen?

Een veel gekozen oplossing is de apothekerskast. Een keukenkast met een zware deur die je in zijn geheel uittrekt met daarachter een rek waar je de voorraad kunt opbergen. Inderdaad, je kunt nu goed zien wat je in huis hebt en achterin zal je niks verliezen. Wel voorin, want kleine producten en opengescheurde zakken pasta of rijst vallen door de open draadmanden naar beneden. Het grootste nadeel is vooral dat je met dit systeem erg veel ruimte verliest en 30% minder in je keukenkast kunt opbergen dan in een klassieke voorraadkast of in de oplossing van Blum.

… kies dan voor de Space Tower

Want wat is dan de oplossing? Blum presenteert de Space Tower. Maximaal gebruik van de opbergruimte in de keukenkasten, optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht.

Krachtpatser

De Legrabox-lades van Blum hebben slanke wanden, waardoor de volledige breedte van de keukenkast gebruikt kan worden en ook de volledige diepte. De wanden hebben bovendien een glazen inzet aan de voor- en zijkant, waardoor de inhoud van de keukenlade goed in beeld blijft. Geen potje of blikje hoeft meer verloren te gaan. De ladegeleiders kunnen tot 70 kilo dragen, dus ook zwaardere voorraad zoals flessen kunnen opgeborgen worden. De lade loopt dan nog steeds licht en kan nog altijd maximaal uitgetrokken worden om alles binnen handbereik te hebben.

Op maat gemaakt

Een groot gezin of hamster-neigingen? Extra brede keukenladen leveren een paar decimeter extra opbergruimte op. Meer nog dan twee enkele keukenkasten naast elkaar. De lades van de Space Tower zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar, voor elk huishouden op maat. 

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.