Batibouw 2016 maakt het de bezoekers makkelijk!

Gepubliceerd op 04 February 2016
Sfeerbeeld vanop batibouw
Sfeerbeeld vanop batibouw

Batibouw brengt elke sector in de bouw- en verbouwwereld samen, en dan kun je wel spreken van 14 volledige beurzen, elk met een eigen thema, van binnen- en buitenmeubelen, over keukens tot duurzaam bouwen & vloerbekleding. Voor de bezoekers maakt batibouw het makkelijk door verlaagde toegang na 16u, een extra nocturne en veel meer...  Lees er hier alles over!

Naar BATIBOUW met een B-Dagtrip van de NMBS

Bezoekers kunnen met de trein naar BATIBOUW komen door een B-Dagtrip aan te kopen. Dit ticket combineert een treinticket vanuit eender welk Belgisch station met een toegang tot de beurs. De organisatie draagt mobiliteit hoog in het vaandel en wil bezoekers dan ook motiveren om met het openbaar vervoer te komen. Zo worden files en een overvolle parking vermeden. Bovendien is Brussels Expo gemakkelijk bereikbaar met de trein en vervolgens met vervoer van de MIVB of De Lijn.

Verlaagde prijs na 16 uur

Wie na 16 uur de beurs nog wenst te bezoeken, betaalt slechts 7 euro.

?Twee nocturnes

Dit jaar kunnen bezoekers naar BATIBOUW komen tijdens twee nocturnes. Op dinsdag 1 en donderdag 3 maart blijft de beurs open tot 22u00. Zij die tijdens deze twee dagen een bezoek brengen aan BATIBOUW na 18 uur, betalen slechts 7 euro inkom.

Registratie

Particuliere bezoekers worden vriendelijk verzocht zich online te registreren. Dit zorgt voor heel wat tijdswinst op de beurs zelf.  Eens geregistreerd, wordt een PDF met een barcode gegenereerd die geldt als toegangsbewijs. Aan de ingang van BATIBOUW zullen badgehouders worden uitgedeeld, en het volstaat dat de op voorhand geprinte – en eenvoudig plooibare – PDF daarin wordt gestopt.  De bezoeker die op BATIBOUW   zijn gegevens wil achterlaten bij een exposant kan dan eenvoudigweg zijn of haar barcode laten scannen. Alle particuliere bezoekers die zich online inschrijven via www.batibouw.be kunnen van dit systeem gebruik maken. De exposant kan de scan uitvoeren via een speciale app op zijn of haar smartphone, waardoor het gebruik van een scanner overbodig wordt.

Voor de professionele bezoeker verandert er niets. Ook hij of zij registreert zich op voorhand en stopt de uitgeprinte PDF in de op de beurs aangeboden badgehouder. Dankzij deze focus op efficiëntie gaat BATIBOUW de strijd aan met files aan de ingang, én zorgt men er voor dat de doorstroom van gegevens naar de exposanten op een gebruiksvriendelijke manier kan gebeuren. 

BATIBOUW App

Bezoekers van BATIBOUW kunnen niet alleen op de website terecht om hun beursbezoek voor te bereiden. Via de gratis BATIBOUW-applicatie kan men het beursplan, de catalogus en nog veel meer raadplegen.

BATIBOUW Deals

De BATIBOUW Deals beantwoorden duidelijk aan een door bezoekers vaak gestelde vraag: welke kortingen bieden exposanten zoal aan op BATIBOUW? Wie het antwoord wil kennen zal in aanloop van de beurs kunnen surfen naar www.batibouw.be en kunnen doorklikken op ‘BATIBOUW   Deals’. Op BATIBOUW zelf wordt aan de ingang een handig chequeboekje uitgedeeld, waarin deze kortingen nog eens te vinden zijn, handig gerangschikt per Paleis.

BATIBOUW Folderservice

Het hele jaar door kunnen geïnteresseerden bovendien heel wat brochures van BATIBOUW -exposanten downloaden via de website van BATIBOUW, www.batibouw.be. Het grote aantal aanvragen die de exposanten elk jaar krijgen wijst erop dat dit voor de consument een bijzonder handige manier is om zich te informeren, én om een bezoek aan BATIBOUW nog beter voor te bereiden!

BATIBOUW Bouwgids

Geïnteresseerden kunnen de gratis bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren aanvragen via http://www.batibouw.be/nl/vraag-je-gratis-bouwgids-aan/. Deze bouwgids telt ruim 400 pagina’s en doet het bouwproces van a tot z op een heldere manier uit de doeken. De inhoud is geüpdatet met de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen en premies.

BATIBOUW Plus

Een nieuwe dienst die sinds kort het licht heeft gezien, is BatibouwPlus. Dit is een samenwerking tussen Fisa en Proximedia, die tot doel heeft om particulieren makkelijk in contact te brengen met vakmannen en omgekeerd. Deze dienst wordt volledig online aangeboden en vormt zo de digitale uitbreiding van het concept “Batibouw” voor zowel de particulieren als de professionals. Ontdek deze dienst op www.batibouwplus.be of bekijk een videopresentatie op https://www.youtube.com/watch?v=3DX-mMD0_fM.