Batibouw 2016 : De tuinkamer

Batibouw 2016 : De tuinkamer

BATIBOUW stelt dit jaar een volledig nieuw concept voor: de tuinkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een buitenkamer waar men kan genieten van een groene omgeving. Bezoekers kunnen zich in Paleis 1 laten inspireren over de inrichting en afwerking van hun eigen tuin(kamer). Samen met tuinarchitecten en –aannemers gaan ze op zoek naar de tuinkamer die het best bij hun persoonlijkheid aansluit.

Geïnteresseerden kunnen worden doorverwezen naar vier tuinkamers met elk hun eigen thema: de lekkere tuinkamer, de happy tuinkamer, de groene tuinkamer en de luxe tuinkamer. Zo kan elke bezoeker de buitenkamer ontdekken die het beste bij hem past.

 • De lekkere tuinkamer
  In de lekkere tuinkamer worden alle zintuigen geprikkeld. BATIBOUW  bezoekers kunnen er zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Deze tuinkamer stelt producten voor die nuttig zijn voor een moestuin, zoals hobbyserres, houten insectenhotels, terraspotten en plantenbakken. 
   
 • De happy tuinkamer
  De happy tuinkamer draait rond ontspanning en avontuur in eigen tuin. Liefhebbers van dit soort tuinkamer kunnen genieten van producten als ligmeubilair, terrasverhardingen, terrasoverkappingen, tuinsauna’s, zwembaden, poolhouses, bubbelbaden, vuurkorven en barbecues.
   
 • De groene tuinkamer
  In de groene tuinkamer telt elke vierkante meter met respect voor de natuur. Bezoekers kunnen hier kennismaken met Eco Garden producten als grind en grindstabilisatie, sedum groendaken, ecologische tuinafsluitingen en waterzuivering.
   
 • De luxe tuinkamer
  Wie houdt van een tuin met een hoge afwerkingsgraad, opteert het best voor de luxe tuinkamer. Deze tuinkamer wordt aangekleed met bijgebouwen, poolhouses, veranda’s, tuinafsluitingen en carports. 

 

In samenwerking met Batibouw

GRATIS Nieuwsbrief