Word terug verliefd op je badkamer dankzij een waterverzachter

Gepubliceerd op 26 April 2019

Is je badkamer al lang niet meer de oase van rust waarvan je droomde? Wordt ze geteisterd door kalkaanslag en alle negatieve gevolgen hiervan? Dan is het tijd voor een duurzame oplossing: een waterverzachter!  

Droombadkamer… in je dromen!

Weet je nog hoe mooi je badkamer in het begin was? Is die droombadkamer intussen in een nachtmerrie veranderd? Tegels die een doffe witte laag gekregen hebben, kranen waar slechts een flauw straaltje water uit stroomt, een boiler die niet lijkt te werken, … Dan heb je last van hard water of kalk. Dit veroorzaakt meer schade dan je op het eerste zicht ziet. Ontdek alle nadelen.

Minder schoonmaken

Ken je elke centimeter van je badkamer omdat je er uren hebt schoongemaakt? Geef toe, een hobby gaat dit niet worden. Schoonmaak- en antikalkproducten zorgen tijdelijk voor resultaat, maar na een week kun je alweer opnieuw schrobben. Investeer daarom in een duurzame oplossing: een waterverzachter.

Rust in je badkamer

Zin om van een ontspannend bad te genieten? Dankzij een waterverzachter lig je niet langer wakker van kalkaanslag. Het toestel verwijdert de kalk uit je leidingwater met als resultaat: 24 uur op 24 kalkvrij water. Ontdek hoe een waterontharder precies werkt.

De juiste waterontharder

De ene waterontharder is de andere niet, laat je daarom goed informeren. Ga je voor een toestel met dubbele harstank en een hydraulische werking dan heb je het meeste voordeel. Met een waterontharder spaar je tot wel 650 euro uit op je huishoudbudget. Het overwegen waard! Ontdek de waterverzachter die bij jou past

Wil je voorgoed verlost zijn van je kalkproblemen? Neem vrijblijvend contact op en krijg gratis advies op maat over waterontharders.