Waarom een drinkwatersysteem het dagelijks leven comfortabeler maakt

19/12/2019

De wekelijkse boodschappen vragen soms voor een fysieke inspanning. Zo sleur je bijvoorbeeld met een volle boodschappentas en zware pakken flessenwater. Wat als dat niet meer hoeft? Ontdek hoe je kunt genieten van meer comfort dankzij een drinkwatersysteem.

Gedaan met sleuren

Sleur je ook wekelijks met liters flessenwater? Van supermarkt naar je wagen, van je wagen naar je opslagruimte? Je arme rug krijgt dan heel wat te verduren. Met een drinkwatersysteem ligt dit voorgoed in het verleden. Je tapt heerlijk gezuiverd drinkwater rechtstreeks van de kraan en hoeft dus geen flessenwater meer aan te kopen. Bovendien moet je je flessen niet meer recycleren en glazen flessen moet je niet naar de winkel of glascontainer brengen. Wat een gemak.

Genieten van 100% zuiver water

“Het water van de kraan is toch ook drinkbaar?” Horen we je denken. Oké, dat klopt. Toch kan het beter. Met een drinkwatersysteem verbeter je de kwaliteit en de smaak van je leidingwater. Zo drink je heerlijk en puur drinkwater. Wil je je ook verlossen van kalk in je water? Combineer dan je drinkwatersysteem met een waterontharder. Ontdek hoe je ook buitenshuis kunt genieten van gezuiverd leidingwater met een ecologische drinkfles.

Vergroot je bergruimte

Dankzij een drinkwatersysteem kun je ruimte in je berging vrijmaken en andere boodschappen stockeren. Mooi meegenomen in de steeds compacter wordende woningen. Het systeem zelf neemt bovendien ook weinig plaats in. Ontdek het gamma compacte drinkwatersystemen.

Gebruik je geld voor andere zaken

Niet alleen maak je plaats vrij in je bergruimte en geniet je van meer comfort tijdens je boodschappen, je moet ook niet meer betalen voor de aankoop van flessenwater en daarbij horende afvalkosten. Ontdek hoeveel je kunt besparen.

Draag je steentje bij voor het milieu

Dankzij een drinkwatersysteem drink je ecologisch water. Je moet geen flessen water meer aankopen en vervoeren waardoor je de CO2-uitstoot vermindert. Bovendien reduceer je het plastic-afval want je hoeft geen plastic flessen meer te recycleren. Ontdek de drinkwatersystemen.

Drinkwater op maat

Op zoek naar een drinkwatersysteem? Dan vind je vast eentje die aansluit bij jouw smaak. Er zijn waterfiltratiessystemen die gemakkelijk te installeren zijn op je kraan. Dankzij een carbonfilter (actieve kool) worden chloor en mogelijke verontreinigde stoffen uit het water gehaald. Wil je een nog betere zuivering, dan kun je gaan voor de Premier RO. Dit is een compact drinkwatersysteem dat werkt via omgekeerde osmose. Zo drink je lekker, gezuiverd drinkwater uit je eigen kraan. Liever een in-home systeem? Check dan Red&Blue en KM ZERO20.

Wil je ook comfortabel genieten van heerlijk gezuiverd drinkwater? Neem dan vrijblijvend contact op met Kinetico Aquacare voor advies op maat.

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.