Ontkalk je water met een waterontharder en krijg tijdelijk bij je aankoop een gratis drinkwatersysteem cadeau!

Kalk in het leidingwater is niet altijd zichtbaar maar kan heel wat schade en kosten veroorzaken. Met een waterontharder voorkom je al deze problemen. Combineer je het met een drinkwatersysteem, dan geniet je onbeperkt van heerlijk drinkwater uit je eigen kraan. Kinetico Aquacare lanceert daarom een tijdelijk actie waarbij je tot 2 november 2020 bij aankoop van een waterontharder, een drinkwatersysteem ter waarde van 306 euro cadeau krijgt.

Wonen in een hardwatergebied

Uit onderzoek blijkt dat 6 op de 10 huishoudens in België worden geteisterd door te veel kalk in hun leidingwater. Hierdoor ervaren ze heel wat negatieve gevolgen. In België varieert het water van zacht tot zeer hard. Of je last hebt van te veel kalk in je leidingwater is dus afhankelijk van het gebied waarin je woont. Woon jij in een hardwatergebied? Ontdek het hier.

Kalk beschadigt je woning

Hard water is water dat calcium- en magnesiumionen bevat. Wordt dit water verwarmt, dan binden deze stoffen zich tot kalkaanslag. En dat kan grote gevolgen hebben voor je woning. Doffe kranen, tegels en glazen zijn maar een begin. Een groter probleem wordt het wanneer kalk je verwarmingsinstallatie, boiler, wasmachine, vaatwasmachine, … aantast en stukmaakt. Bespaar je de kosten, behandel je hard water met een waterontharder.

Bescherm je woning en gezin tegen kalkaanslag

Laat tijdig een waterontharder installeren. Met behulp van speciale harsen haalt dit toestel kalk uit je leidingwater. Hierdoor vermijd je kostelijke herstellingen, bespaar je tot 12% op energie, moet je minder schoonmaken, voelt je huid en haar terug zacht en zoveel meer. Ontdek hoe een waterontharder werkt en wat je ermee wint.

Maak komaf met de kalkaanslag en bespaar

Dankzij een Kinetico waterontharder kun je, volgens een studie van Aqua Belgica, jaarlijks zo’n 650 euro besparen: je bespaart op je energiefactuur, kledij en wasgoed, reinigings- en onderhoudsproducten, producten voor lichaamsverzorging, herstellingskosten, … en verdient je aankoop op korte tijd terug. Een slimme investering dus!

Pak de kwaliteit van je water volledig aan

Niet alleen je water verzachten, maar ook filteren levert je heel wat voordelen. Installeer een waterontharder, combineer met een drinkwatersysteem en verbeter de zo totale kwaliteit van je drinkwater. 

Tijdelijke actie: Gratis drinkwatersysteem bij aankoop van een waterontharder

Bestel je vóór 2 november 2020 een Kinetico waterontharder, dan krijg je er een gratis Essential drinkwatersysteem ter waarde van 306 euro bij. Zo geniet je niet alleen van kalkvrij, zacht water maar ook 24 uur op 24 van heerlijk, gezuiverd drinkwater uit je eigen keukenkraan! Vraag hier je offerte aan om van de  tijdelijke actie te kunnen genieten.

Interesse om de kwaliteit van je water te verbeteren met een waterontharder en drinkwatersysteem? Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.   

In samenwerking met Kinetico Aquacare

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Kinetico Aquacare

Bouwen of verbouwen? Voorzie ook kwalitatief kraantjeswater!

Als bouwheer moet je met verschillende zaken rekening houden.

Haal kwaliteitsvol en milieuvriendelijk water in huis

Iedereen heeft graag kwaliteitsvol water thuis ter beschikking.

Op zoek naar een nieuwe keuken? Denk ook aan de waterkwaliteit!

Als je een nieuwe keuken gaat kopen, zijn er een heleboel dingen waar je op moet letten.

GRATIS Nieuwsbrief