Wij geven je 5 redenen om een waterontharder te plaatsen bij je badkamerproject!

Wij geven je 5 tips om te investeren in een waterontharder wanneer je bezig bent met de planning van een nieuw badkamer. Heb je net een nieuwe badkamer geïnstalleerd, ook dan is het nog niet te laat om een waterontharder te installeren!

  1. Zacht water is beter voor uw huid en haar en laat een satijnzacht gevoel achter. Heeft u last van droge huid of droge haren? Met een waterverzachter voelt u het verschil meteen.
  2. Zeepproducten werken beter met zacht water. U heeft dus minder shampoo en doucheproducten nodig voor hetzelfde propere gevoel. Dit is nog eens beter voor uw huid, maar verder zijn er ook minder zeepresten om weg te poetsen, en is het natuurlijk beter voor uw portemonnee.
  3. Een waterverzachter geeft u de vrijheid om de materialen te kiezen die u het liefste wil. U gaat geen last hebben van kalkaanslag, dus het onderhoud van uw oppervlakken wordt veel gemakkelijker. Donkere tegels, een douchewand in glas, een wastafel uit natuursteen ... het kan allemaal.
  4. Met zacht water beschermt u uw investeringen. Dankzij uw waterverzachter hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van uw kranen, of over hoe u die prachtige regendouchekop gaat kalkvrij houden.
  5. Zacht water is beter voor uw wasgoed. De kalk in het water zet zich vast in de vezels en maakt uw handdoeken hard en ruw. Met een waterverzachter heeft u geen kalk, waardoor u steeds geniet van de zachtste handdoeken.

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen, of wilt u weten hoe een waterverzachter in uw badkamerproject past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

In samenwerking met Ecowater Systems

Meer nieuws van Ecowater Systems

Ecotip: ontdek het alternatief voor plastic flessen

Je hebt vast al gehoord over het verwoestende effect van plastic op het milieu.

Slimme waterverzachter met wifi helpt water besparen

Waterontharders met een wifimodule kunnen meer dan kalk uit je water halen.

Water besparen in huis: zo lukt het!

Tijdens de zomer horen we vaak hoe belangrijk het is om water te besparen.

Waarom een waterverzachter? Check deze nuttige weetjes!

Met een waterverzachter beschik je steeds over zacht water, tot daar ben je vast mee.

GRATIS Nieuwsbrief