Wij geven je 5 redenen om een waterontharder te plaatsen bij je badkamerproject!

Wij geven je 5 tips om te investeren in een waterontharder wanneer je bezig bent met de planning van een nieuw badkamer. Heb je net een nieuwe badkamer geïnstalleerd, ook dan is het nog niet te laat om een waterontharder te installeren!

  1. Zacht water is beter voor uw huid en haar en laat een satijnzacht gevoel achter. Heeft u last van droge huid of droge haren? Met een waterverzachter voelt u het verschil meteen.
  2. Zeepproducten werken beter met zacht water. U heeft dus minder shampoo en doucheproducten nodig voor hetzelfde propere gevoel. Dit is nog eens beter voor uw huid, maar verder zijn er ook minder zeepresten om weg te poetsen, en is het natuurlijk beter voor uw portemonnee.
  3. Een waterverzachter geeft u de vrijheid om de materialen te kiezen die u het liefste wil. U gaat geen last hebben van kalkaanslag, dus het onderhoud van uw oppervlakken wordt veel gemakkelijker. Donkere tegels, een douchewand in glas, een wastafel uit natuursteen ... het kan allemaal.
  4. Met zacht water beschermt u uw investeringen. Dankzij uw waterverzachter hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van uw kranen, of over hoe u die prachtige regendouchekop gaat kalkvrij houden.
  5. Zacht water is beter voor uw wasgoed. De kalk in het water zet zich vast in de vezels en maakt uw handdoeken hard en ruw. Met een waterverzachter heeft u geen kalk, waardoor u steeds geniet van de zachtste handdoeken.

Heeft u nog verdere vragen of opmerkingen, of wilt u weten hoe een waterverzachter in uw badkamerproject past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

In samenwerking met Ecowater Systems

Meer nieuws van Ecowater Systems

Zijn er nadelen verbonden aan hard water?

Zit er bij jou thuis veel kalk in het leidingwater, dan krijg je te maken met de nadelen van hard

Wat zijn de oorzaken van hard water?

Je hebt vast al eens gehoord van ‘hard water’. Dat is water dat veel kalk bevat.

Wat is kalk(aanslag)?

Het mineraal kalk is een nuttige bouwstof, maar kalk kan ook gevaarlijk zijn.

Lelijke kalkaanslag in je badkamer? Een waterverzachter helpt!

Je doet je best om je badkamer schoon te houden, zodat je er fijn kunt ontspannen.

GRATIS Nieuwsbrief