Uittip: Ecowater Systems verwent met kortingen tijdens opendeur in Wetteren

Gepubliceerd op

Kalkprobleem in huis, en dit weekend een gaatje in je agenda? Kom dan op 20 of 21 september naar de opendeur van de nieuwe Ecowater-showroom in Wetteren. Je koopt er je intelligente waterverzachter met een uitzonderlijke korting. Niet te missen!

Volop kortingen

Is het een probleem als er veel kalk in je leidingwater zit? Jazeker, want die kalk kan je heel wat geld kosten. Gelukkig bestaan er efficiënte oplossingen. Dit weekend gooit Ecowater Systems de deuren van z’n nieuwe vestiging in Wetteren (Oost-Vlaanderen) wagenwijd open. Hét moment om hun intelligente waterverzachters te ontdekken met korting. Zorg dat je erbij bent!

Waarom de opendeurdag bezoeken?

  • Je krijgt advies over de intelligente waterverzachters van Ecowater.
  • Je geniet van uitzonderlijke kortingen.
  • Je ontdekt beurstoestellen aan een bodemprijs.
  • Naast diverse soorten gefilterd water geniet je van een fris glas Delirium Tremens van de nabijgelegen brouwerij Huyghe.
  • Je verkent de nieuwe Ecowater-vestiging en maakt kennis met de medewerkers.

Klaar om te klinken op de toekomst van Ecowater en je gloednieuwe waterverzachter? Je bent van harte welkom!

De opendeurdag praktisch

Afspraak in de showroom aan de Oosterzelesteenweg 119 in Wetteren (vlakbij afrit 17 van de E40), op vrijdag 20/9 tussen 10u en 21u, of op zaterdag 21/9 tussen 10u en 18u.

Ook mogelijk: een thuisbezoek

Kun je er niet bijzijn? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak bij je thuis. Een specialist van Ecowater komt dan langs om je te adviseren over de aankoop van een waterverzachter.

Over Ecowater Systems

Ecowater Systems is de wereldmarktleider voor residentiële waterverzachters. De firma staat voor de meest geavanceerde en betrouwbare waterverzachters in de markt. Met een waterverzachter van Ecowater bespaar je tot 650 euro per jaar. Zo verdien je je investering snel terug. Je toestel wordt afgestemd op je behoeften en je kunt het bedienen via smartphone, pc of tablet. Benieuwd? Vraag hier je gratis brochure aan.

Graag een afspraak met een Ecowater-adviseur bij je thuis? Vul dan dit contactformulier in. Tot binnenkort!